Facebook Pixel ΣΟΚ! Συμμορία ναρκωτικών απειλεί τον Μπέιλ (ΦΩΤΟ)
| 2016-09-25 19:05:00

ΣΟΚ! Συμμορία ναρκωτικών απειλεί τον Μπέιλ (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ! Συμμορία ναρκωτικών απειλεί τον Μπέιλ (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την απίστευτη όσο και μπερδεμένη ιστορία που έχει τρομοκρατήσει τον Ουαλό και την οικογένειά του!

Είδηση-σοκ για τον Γκάρεθ Μπέιλ, οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο συμμορίας ναρκωτικών μαζί με την οικογένειά του, όπως υπoστηρίζει η “Sun”!

Συγκεκριμένα, η «πέτρα του σκανδάλου» φέρεται να είναι η Epiphany Dring, μοντέλο-πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών και ξαδέρφη της αρραβωνιαστικιάς του Μπέιλ, Emma Rhys-Jones. Η εν λόγω ξαδέρφη αγνοείται μαζί με μια βαλίτσα που περιέχει μετρητά, κοκαΐνη και ρολόγια αξίας ενός εκατομμυρίου λιρών. Η βαλίτσα φέρεται να ανήκει σε συμμορία ναρκωτικών, η οποία θέλει πίσω τα χρήματά της με αποτέλεσμα να έχει βάλει στο στόχαστρο την οικογένεια της αρραβωνιαστικιάς του Ουαλού αστέρα!

Ήδη, οι παππούδες και η θεία της Jones έπεσαν θύματα εμπρησμού στα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους, γεγονός που έκανε την σύντροφο του Μπέιλ να τρομοκρατηθεί υποθέτοντας πως ο επόμενος στόχος της συμμορίας θα είναι η πανάκριβη βίλα που διατηρεί το ζευγάρι στην κοιλάδα Γκλαμόργκαν της Ουαλίας.

Φυσικά, το ζεύγος Μπέιλ κατοικεί στην Ισπανία, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως οι συμμορίτες δεν θα στραφούν σε αυτούς για να πάρουν πίσω τα χρήματά τους με δεδομένο το τεράστιο εισόδημα του Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για αυτό τον λόγο, τρις ένοπλοι φρουροί βρίσκονταν έξω από το δωμάτιό του στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η ομάδα του χθες το βράδυ για το παιχνίδι με τη Λας Πάλμας στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας!

Όσο για την οικογένεια της Jones, έξι μέλη της βρίσκονται σε τοποθεσίες προστατευόμενες από την αστυνομία. Οι αστυνομικοί αναζητούν την ξαδέρφη της για να βγάλουν άκρη με το τι συμβαίνει σε αυτή την παράξενη υπόθεση. Πιστεύουν ότι νωρίτερα στη διάρκεια του μήνα είχε επισκεφθεί το Ντουμπάι και πως τώρα βρίσκεται στη Μαλαισία.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags