Facebook Pixel Να γιατί ήταν έξαλλοι στον ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)
| 2016-09-25 20:10:00

Να γιατί ήταν έξαλλοι στον ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)

Να γιατί ήταν έξαλλοι στον ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)

Πάρα πολλά νεύρα είχαν παίκτες και άνθρωποι του Δικεφάλου μετά το 0-0. Διαβάστε με ποιους… έβραζαν και τι έγινε στο παιχνίδι με την Ξάνθη, που τους προκάλεσε εκνευρισμό.

Το 0-0 με την Ξάνθη έβαλε… φρένο στον ΠΑΟΚ που είχε ξεκινήσει φουριόζος στην χρονιά με το 2/2 κόντρα σε Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολη και έδειχνε πως πλέον είχε ξεπεράσει τα «κλασικά προβλήματα» του, τα οποία εμφανίζει κάθε χρόνο σε ματς με κατώτερους αντιπάλους του. Η γκέλα, όπως είναι λογικό, γυρίζει πίσω τον Δικέφαλο, οι οποίοι πάντως μετά το ματς ήταν… τρελαμένοι, όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για την συμπεριφορά των αντιπάλων τους!

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως οι παίκτες της Ξάνθης είχαν μπει στο παιχνίδι με στόχο από το πρώτο λεπτό να… χαλάνε τον ρυθμό, να μην επιτρέπουν στους γηπεδούχους να παίξουν και να κάνουν καθυστερήσεις. Όπως έλεγαν οι παίκτες μετά το ματς, οι αντίπαλοι τους συνεχώς έπεφταν κάτω, διαμαρτύρονταν χωρίς λόγο, ενώ πολλές φορές έκαναν και… θέατρο, απλά και μόνο για να σταματάει ο διαιτητής το ματς.

Επίσης, στον Δικέφαλο ήταν πάρα πολύ εκνευρισμένοι και με τους Λουτσέσκου – Καζναφέρη, την συμπεριφορά των οποίων χαρακτήρισαν… προκλητικοί. Ο κόουτς της Ξάνθης «έζησε» πολύ έντονα το ματς, ήταν συνεχώς όρθιος και φώναζε στον διαιτητή, ενώ ανάλογες αντιδράσεις είχε και ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου. Μάλιστα, ο Καζναφέρης, σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, κάποια στιγμή και ενώ το ματς ήταν σε εξέλιξη, άνοιξε διάλογο και με την εξέδρα…

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε, πως ο Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, τόνισε πως απλά ήθελε να «στείλει μήνυμα» στους παίκτες του και όχι να προκαλέσει, ενώ τόνισε πως κανείς δεν έκανε σκόπιμα καθυστερήσεις από την Ξάνθη!

 



 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ράκος άσος τού ΠΑΟΚ, ξέσπασε σε κλάματα! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags