Facebook Pixel Συνέχεια στην κόντρα Ρονάλντο-Ζιντάν!
| 2016-09-26 21:30:00

Συνέχεια στην κόντρα Ρονάλντο-Ζιντάν!

Συνέχεια στην κόντρα Ρονάλντο-Ζιντάν!

Διαβάστε την τελευταία εξέλιξη στη διαμάχη των δυο ανδρών μετά την αλλαγή του Πορτογάλου με τη Λας Πάλμας.

Το επεισόδιο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον προπονητή του, Ζινεντίν Ζιντάν, και οι βρισιές που φέρεται να ξεστόμισε ο Πορτογάλος για την αλλαγή του μονοπωλούν την επικαιρότητα στη Ρεάλ Μαδρίτης από το Σάββατο.

Πάντως, το θέμα φαίνεται ότι θεωρείται λήξαν, τουλάχιστον από την πλευρά του Γάλλου τεχνικού. Ο Ζιντάν θέλησε να ρίξει τους τόνους δηλώνοντας πως ό, τι έγινε, έγινε και δεν αλλάζει, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί πως είναι αυτός χαζός και ο Ρονάλντο έξυπνος με αφορμή μονάχα μια απόφαση.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ζινεντίν Ζιντάν:

Για τον Κριστιάνο: «Αυτό είναι.  Πήρα μια απόφαση και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Είμαστε ήρεμοι. Εγώ δεν είμαι βλάκας και εκείνος έξυπνος. Είμαστε εδώ για τον ίδιο σκοπό».

Για τον θυμό του Κριστιάνο: «Ολοι οι παίκτες είναι θυμωμένοι όταν αφήνουν τον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, όλοι είναι πανέτοιμοι για τον αυριανό αγώνα».

Για το αν αλλάξει το σύστημα: «Οχι, δεν θα συμβεί. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, δύσκολο, αλλά θα πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το παιχνίδι: Νομίζω πως έχουμε δείξει καλή εικόνα. Ξέρουμε που παίζουμε, αλλά είμαστε Ρεάλ και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι»

Για τον γκολκίπερ που θα προτιμήσει: «Αύριο θα ξέρω ποιον από τους Νάβας ή Κασίγια θα χρησιμοποιήσω»

Για το κλίμα στην ομάδα: «Θέλουμε να δουλέψουμε πιο σκληρά για να παίρνουμε νίκες. Η ομάδα είναι καλά, κανείς δεν θέλει να χάσει τέσσερις πόντους σε δυο ματς, αλλά μερικές φορές είναι καλύτερα να παίρνεις αυτά τα μηνύματα»

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags