Facebook Pixel Αλαρντάις... τέλος!
| 2016-09-27 21:39:00

Αλαρντάις... τέλος!

Αλαρντάις... τέλος!

Μόλις 67 ημέρες διήρκεσε η θητεία του Σαμ Αλαρντάις στην Εθνική Αγγλίας, καθώς η FA του έδωσε τα... παπούτσια στο χέρι μετά το σκάνδαλο που έφερε στο φως η "Telegraph"!

Το Sky Sports μετέδωσε ότι η FA προχώρησε στην απόλυσή του και αιτία στάθηκε ασφαλώς το σκάνδαλο που ξέσπασε από το πρωί, μετά το video που έδωσε στη δημοσιότητα η Daily Telegraph.

Ο 61χρονος προπονητής εμφανίζεται να συνομιλεί με δημοσιογράφους μεταμφιεσμένους σε επιχειρηματίες και να τους δίνει συμβουλές πώς να παρακάμψουν τους κανονισμούς που αφορούν στις μεταγραφές.

Ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας Κ21 και παλιός διεθνής μεσοαμυντικός Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα καθοδηγήσει τα "Τρία Λιοντάρια" στις επερχόμενες αναμετρήσεις με την Μάλτα και την Σλοβενία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο 46χρονος πρώην αρχηγός της Άστον Βίλα και της Μίντλεσμπρο είχε αρνηθεί να αναλάβει την Εθνική Αγγλίας το καλοκαίρι, μετά την απομάκρυνση του Ρόι Χότζον, ωστόσο πλέον είναι υποχρεωμένος να καθίσει στον πάγκο της τουλάχιστον για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Σαμ Αλαρντάις, ο οποίος πρόλαβε να την κοουτσάρει μόνο σε ένα επίσημο ματς. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags