Facebook Pixel Η φοβερή αποκάλυψη του Αμπιντάλ!
| 2016-09-28 13:22:00

Η φοβερή αποκάλυψη του Αμπιντάλ!

Η φοβερή αποκάλυψη του Αμπιντάλ!

Ο παλαίμαχος πλέον Γάλλος μπακ και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν αρκετά αποκαλυπτικός στο βιβλίο του Αντρές Ινιέστα!

Ο Αμπιντάλ μίλησε για τον τελικό του 2011 του Champions League στο "Γουέμπλεϊ, όπου η Μπαρτσελόνα με μια εκπληκτική... "τίκι-τάκα" παράσταση είχε νικήσει εύκολα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αποκάλυψε πως οι παίκτες της Γιουνάιτεντ είχαν... τσατιστεί που δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την "Μπάρτσα"!

"Αυτό που θυμάμαι πιο πολύ είναι το τελευταίο μισάωρο του τελικού. Οι Άγγλοι παίκτες ήταν θυμωμένοι, πραγματικά έξαλλοι, επειδή είχαμε κάνει το Γουέμπλεϊ 'φλιπεράκι' και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα! Συνέχισαν να βρίζουν και να φωνάζουν. Ήταν απίστευτο! Κάποιοι συμπαίκτες μου δεν καταλάβαιναν τι έλεγαν, εγώ όμως καταλάβαινα. 'Αρκετά, σταματήστε να χσζολογάτε. Είμαστε νεκροί. Και ακόμα έχουμε 25 λεπτά"!

Καταλήγοντας, πρόσθεσε: "Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Μπουσκέτς και Άλβες, που τότε έπαιζε σαν μέσος ουσιαστικά, συνέχιζαν να παίζουν: πιμ-παμ, πιμ-παμ, πιμ-παμ¨"! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags