Facebook Pixel Ποιον Έλληνα προπονητή... έφαγε ο «Ελέ» στην Τρίπολη!
| 2016-09-28 18:34:00

Ποιον Έλληνα προπονητή... έφαγε ο «Ελέ» στην Τρίπολη!

Ποιον Έλληνα προπονητή... έφαγε ο «Ελέ» στην Τρίπολη!

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν έπαιζε μόνος του για τον πάγκο του Αστέρα, αλλά κατάφερε να νικήσει στο... νήμα τον μεγάλο ανταγωνιστή του, που δεν ήταν ο Ουζουνίδης, παρά τα όσα ακούστηκαν!

Η πρόσφατη απόλυση του Μάκη Χάβου έκανε τους διοικούντες του Αστέρα να βιαστούν προκειμένου να κλείσουν άμεσα τον αντικαταστάτη, κάτι που έγινε με την πρόσληψη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Η διοίκηση των Αρκάδων είχε καταλήξει στο ότι ο νέος τεχνικός της ομάδας θα είναι Έλληνας αφού οι επικρατέστεροι για τη θέση ήταν εξ' αρχής οι Δέλλας, Ελευθερόπουλος και Παντελίδης καθώς και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος όμως δεν... συγκινήθηκε ιδιαίτερα με την προοπτική της δουλειάς στην Τρίπολη και αρνήθηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη μανατζερική πιάτσα, ο "Ελέ" δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τον Αστέρα, καθώς φαβορί αρχικά θεωρούταν ο Τραϊανός Δέλλας. Παρ' όλα αυτά, ο 40χρονος τεχνικός κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή μετά τη συζήτηση που είχε με τον Καϋμενάκη με αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας των Αρκάδων να αλλάξει γνώμη και να χρίσει τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο νέο προπονητή της ομάδας!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags