Facebook Pixel «Περάστε και καθίστε φρόνιμα»
| 2011-01-12 19:53:00

«Περάστε και καθίστε φρόνιμα»

«Περάστε και καθίστε φρόνιμα»

Μία… ιδιαίτερη ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου με την οποία καλωσορίζει, αλλά παράλληλα και προειδοποιεί, τους φίλου του ΠΑΟΚ για το μεταξύ τους παιχνίδι

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να συμβάλλουν για μία ακόμη φορά στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα του Σαββάτου, Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ, και να επιδείξουν σε όλους, τη γνωστή, κόσμια φίλαθλη συμπεριφορά τους, ώστε να μη συμβεί το παραμικρό, ακόμη κι αν προκληθούν. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς, ώστε τον κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα να τον χαίρονται οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Το Σάββατο εξάλλου, αποτελεί για μας μία ξεχωριστή ημέρα, αφού θα τιμήσουμε ταυτόχρονα και τη μνήμη ενός ανθρώπου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, αλλά θα ανήκει πάντα στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου: τη μνήμη του δημοσιογράφου Γιώργου Πλακίδα.

Επίσης, μία ημέρα πριν, την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011, θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 συνάντηση του Αχιλλέα Μπέου με τους προέδρους των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, έτσι ώστε να ρυθμιστούν ακόμη και οι πιο μικρές λεπτομέρειες που θα συμβάλλουν στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα του Σαββάτου.

Τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου απευθύνει καλωσόρισμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα έρθουν στο Βόλο για τον μεταξύ μας αγώνα και ελπίζει να σεβαστούν τη φιλοξενία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags