Facebook Pixel Γουακάσο: "Αυτά μου είπε ο Εσιέν για Παναθηναϊκό"
| 2016-10-01 20:20:00

Γουακάσο: "Αυτά μου είπε ο Εσιέν για Παναθηναϊκό"

Γουακάσο: "Αυτά μου είπε ο Εσιέν για Παναθηναϊκό"

Ο Γκανέζος μέσος αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ότι συμβουλεύτηκε τον συμπατριώτη του πριν υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Απογοητευμένος που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Θέλτα εμφανίστηκε ο Μουμπάρακ Γουακάσο. Με δηλώσεις τις στη Nova, ο Γκανέζος μέσος εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και το μαχητικό πνεύμα της ομάδας, ενώ τόνισε ότι οι Πράσινοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα παρουσία του στο Τριφύλλι, στις ουκ ολίγες κάρτες που παίρνει, αλλά και στον… Μαικλ Εσιέν!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τη Θέλτα: «Δεν παίξαμε άσχημα, απλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς έγκαιρα. Αυτό μας στέρησε τη νίκη. Απόλαυσα το μαχητικό πνεύμα της ομάδας, έπαιξαν πολύ καλά, πραγματικά ήταν πολύ καλή η απόδοση και η εικόνα που είχαν».

Για το τι σκεφτόταν βλέποντας το ματς από την τηλεόραση: «Ευχόμουν να ήμουν εκεί, αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, γιατί τιμωρήθηκα στο ματς με τον Αγιαξ. Νιώθω λυπημένος που δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα».

Για το υπέρμετρο πάθος που γίνεται συχνά η αφορμή για κάρτες: «Έτσι ξεκίνησα, αλλά βλέπω ότι βελτιώνομαι σταδιακά. Στην πορεία θα δείτε πως δεν θα είναι έτσι, θα αλλάξει αυτό».

Για την ψυχολογία του Παναθηναϊκού μετά τη Θέλτα: «Δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσει αυτό που συνέβη. Όλοι είμαστε επαγγελματίες, γνωρίζουμε ότι από τη στιγμή που υπογράψαμε τα συμβόλαιά μας, θα ήταν κάτι που θα έπρεπε να διαχειριστούμε. Έχουμε να δώσουμε συνεχόμενα ματς, οπότε πρέπει να ξεχάσουμε αυτό που έγινε και να επικεντρωθούμε στον επόμενο στόχο, που είναι οι τρεις βαθμοί, για να πετύχουμε τον μεγαλύτερο στόχο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για το τι πρέπει να κάνει στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο, γιατί έχουμε ξεκινήσει καλά, αλλά ίσως χρειαζόμαστε λίγη ακόμα μαχητικότητα. Δουλεύουμε σκληρά και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα θέλει να επικρατήσει. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να παλεύουμε για κάθε αποτέλεσμα και αν δεν έρχεται να το ξεχνάμε και να προχωράμε στο επόμενο ματς».

Για το αν έκανε τη σωστή επιλογή με την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Δεν έχω πολλά να πω. Είμαι ευχαριστημένος εδώ, νιώθω καλά με τον τρόπο προσέγγισης και την εκτίμηση που μου δείχνει η ομάδα».

Για το τι του είπε ο Εσιέν για τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα: «Όλα στη ζωή έχουν την καλή και την κακή τους όψη. Μου είπε την αλήθεια και για τις δύο πλευρές. Και τα καλά και τα άσχημα. Η αλήθεια είναι ότι τον ακούω γιατί είναι μεγαλύτερος, έχει περισσότερες εμπειρίες. Του είπα τι θέλω και από αυτά που μου είπε κατάλαβα πως εδώ είναι ένα μέρος που μπορώ να βρω αυτά που θέλω. Τα καλά τα έχω δει, τα άσχημα δεν τα έχω δει ακόμα. Ίσως και να μην τα δω. Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, με διαφορετικές συμπεριφορές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags