Facebook Pixel Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!
| 2011-06-24 00:15:00

Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!

Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει  για το αίσθημα δικαίωσης που μπορεί να αισθάνεται ο ΑΕΚτσής και την άνεση που νιώθει παρακολουθώντας κάτι… τύπους να οδηγούνται στη δικαιοσύνη φορώντας τα υπέροχα… βραχιολάκια!

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα τούτες τις δύσκολες μέρες που διανύει το ελληνικό ποδόσφαιρο από το να είσαι ΑΕΚ… Διότι πολύ απλά βλέποντας, ακούγοντας και διαβάζοντας για όλη τη βρώμα και τη μπόχα του χώρου επιβεβαιώνεται για χιλιοστή φορά πως είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ. Μπορείς πάντα να περπατάς με ψηλά το κεφάλι, έχεις πάντα τη γνώση ότι είσαι τίμιος και ό,τι πετυχαίνεις το κάνεις εντός των αγωνιστικών χώρων.

Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις άσχημα, μεγάλη ντροπή και πόνο, όπως για παράδειγμα όταν η ομάδα γνώρισε τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (ένα σοκ που δεν έχω καταφέρει να ξεπεράσω απόλυτα προσωπικά), αλλά και έπειτα από εκείνη την ήττα από την ομάδα του Βόλου (του Αχιλλέα Μπέου) με 4-0 στο ΟΑΚΑ. Ομως τουλάχιστον ο ΑΕΚτσής μπορεί να νιώθει απλά άσχημα (τραγικά αν προτιμάτε) για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του και τη συντριβή, για τίποτα περισσότερο. Να αισθάνεται ντροπή για τις ήττες αυτές. Ποτέ, μα ποτέ, δεν θα χρειαστεί να αισθανθεί άτιμος, πρόστυχος και εγκληματίας του ποδοσφαίρου ή οποιουδήποτε άλλου αγωνίσματος.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags