Facebook Pixel "Τι στησίματα κάνει ρε μ... ο Μπέος!"
| 2011-06-23 21:48:00

"Τι στησίματα κάνει ρε μ... ο Μπέος!"

"Τι στησίματα κάνει ρε μ... ο Μπέος!"

Ο Βασίλης Καρακούλιας σε συνομιλία του με άγνωστο πρόσωπο σχετικά με την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα αναφέρει «Αυτό τον π... το Μπέο δεν μπορώ να τον πιάσω πουθενά, τι στησίματα κάνει ρε μ...».


Η συνομιλία όπως καταγράφεται στο δικαστικό έγγραφο:

«Σε επόμενη συνομιλία που είχε, στη συνέχεια, ο Βασίλης Καρακούλιας (Β) με έτερο άγνωστο πρόσωπο (Α), αναφερόμενοι, μεταξύ άλλων, στον αγώνα «Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα», που διεξήχθη επίσης την 3.2.2011, με αποτέλεσμα 1-2, αναφέρουν τα εξής:

Α: Αυτό τον π... το Μπέο δεν μπορώ να τον πιάσω πουθενά, τι στησίματα κάνει ρε μ...
Β: Ο Μπέος πόσο, 1-2 ήρθε τελικά:
Α: 1-2 ρε μ... Δεν έχουν το θεό τους δηλαδή. Γιατί μαζί με τον άλλον εκεί τον Καλογιάννη.... «ενν. τον Σπύρο Καλογιάννη, πρώην Αντιπρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Κέρκυρας».
Β: Για π... έτσι.
Α: Μ... αυτόν θα τον πιάσουν να τον πάνε φυλακή δεν υπάρχει περίπτωση, κι αν θα τον πιάσουνε, γιατί είναι μ...
Β: Ο Καλογιάννης έχει φύγει από την Κέρκυρα, δεν παίζει Κέρκυρα ρε, έφυγε.
Α: Τέλος πάντων κονκλάβιο του Ολυμπιακού είναι και οι δυο...», ενώ την ίδια ημέρα (3.2.2011) και περί ώρα 21.31 ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας με τον Γεώργιο Πράττο, τον ρωτάει αν ο Βαρούτσικος και ο Τόρης έπαιξαν το παιχνίδι 50.000. Ο Γιώργος του απαντάει ότι ο ίδιος έπαιξε 11.000 ευρώ και ο Βαρούτσικος με τον Τόρη του είπαν ότι έπαιξαν 24.000 ευρώ. Ο Αχιλλέας τότε αναφέρει: «Πόσο το φοβόμουνα το παιχνίδι! Πήγα μέσα για να τους παρακαλέσω να το κάνουμε ισοπαλία!

Αφού δεν έμεινα σήμερα! Εχω τρελαθεί σου λέω, εγκεφαλικό θα πάθουμε ρε π... μου! Δε γίνεται να χάνεις έτσι και 10 ευκαιρίες μόνος σου!», ακολούθως δε ο Αχιλλέας Μπέος παίρνει τηλέφωνο τον Γιώργο Βαρούτσικο και τον ρωτάει «πόσα χρήματα έπαιξαν» και ο τελευταίος του λέει ότι «έπαιξε μαζί με τον Γιώργο τον Τόρη 25.000 ευρώ στο betzone», μετά από λίγα λεπτά δε ο Γιώργος ξανατηλεφωνεί στον Αχιλλέα και του λέει ότι «ο Γιώργος Τόρης έπαιξε κι άλλα 20.00 ευρώ στο ημίχρονο».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags