23/06/11 - 22:02

Το σκέφτονται για Ν.Μεσήμβρια...

Στη συνέντευξη Τύπου ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε τονίσει ότι πλέον θα γίνουν μεγάλες προσπάθειες για να ολοκληρωθεί το έργο στη Νέα Μεσήμβρια. Ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η πρώτη ομάδα να μπει από φέτος στο σπίτι της.

Το σκέφτονται για Ν.Μεσήμβρια...
41.803views 0shares

Εκτός από το κεντρικό κτίριο που απομένει για να ολοκληρωθεί το έργο, αποδυτήρια για την πρώτη ομάδα και τον προπονητή υπάρχουν, αλλά απομένει το γυμναστήριο και ο χώρος των αποδυτηρίων για τους βοηθούς προπονητή.

Ο ΠΑΟΚ αν θέλει να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό για την ενοικίαση τους, κοντά στις 150.000 ευρώ και μάλιστα από το ξεκίνημα της συνεργασίας έχει δώσει ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Αυτό κάνει τον Παντελή Κωνσταντινίδη να σκέφτεται τη μετακόμιση της πρώτης ομάδας στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, αφού έτσι και αλλιώς η κατάσταση των γηπέδων είναι πολύ καλή. Οσον αφορά το έργα που απομένουν, υπάρχει η σκέψη αυτά να γίνουν σταδιακά, παράλληλα με την παρουσία της πρώτης ομάδας εκεί. Η όποια απόφαση θα παρθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πηγή: paok24.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ