Facebook Pixel Άρθρο Νικολακόπουλου: Περί Σιδηρόπουλου και Καλογερόπουλου...
| 2016-10-09 12:54:00

Άρθρο Νικολακόπουλου: Περί Σιδηρόπουλου και Καλογερόπουλου...

Άρθρο Νικολακόπουλου: Περί Σιδηρόπουλου και Καλογερόπουλου...

Μη νομίζετε ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά όσο δείχνουν. Οτι επειδή κέρδισε ο Ολυμπιακός 3-0 την ΑΕΚ, δεν πρέπει να ασχολείται με τη διαιτησία και τι μας ενδιαφέρει ο Σιδηρόπουλος κ.λπ., κ.λπ.

1) Σκεφθείτε το λίγο πιο πονηρά: π.χ. με τη φάση της μη αποβολής του Πατίτο. Εγραφα και χθες ότι δευτερόλεπτα μετά, ο ίδιος ο παίκτης της ΑΕΚ μπούκαρε στην περιοχή του Καπίνο και μία ντρίμπλα να του έβγαινε, θα πλησίαζε σε δημιουργία σοβαρής ευκαιρίας για ισοφάριση. Αν γινόταν εκεί το 1-1, με τον Φιγκέιρας στο έδαφος από την μπουνιά του Πατίτο, τι θα γινόταν; Μήπως ο χαμός;

2) Ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα δημιουργούνταν σοβαρά επεισόδια από τρελαμένους Ολυμπιακούς; Κακώς; Κάκιστα, αλλά αν ο άλλος βλέπει τέτοια απόφαση-σκάνδαλο και καπάκι την ομάδα του να ισοφαρίζεται, άντε μάζεψέ τον με όλη αυτή την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί εδώ και μήνες και με τον πόλεμο εναντίον του Ολυμπιακού να μαίνεται. Και τι θα έφερναν τα επεισόδια; Τη βαριά τιμωρία του Ολυμπιακού και της έδρας του, ενόψει των αμέσως επόμενων ντέρμπι στο Καραϊσκάκη με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Ενδεχομένως και αφαίρεση βαθμών.

3) Γι’ αυτό σας εξηγώ, δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Δείτε κι ένα δεύτερο παράδειγμα, την κίτρινη στον Μποτία. Συνιστά ποδοσφαιρικό ανέκδοτο να δέχεται κάρτα ένας στόπερ για μία εναέρια μονομαχία στην οποία δεν χρησιμοποίησε αγκώνα και απλά πήρε παραμάζωμα τον αντίπαλό του κερδίζοντας την κεφαλιά με δυναμισμό.

4) Τι σήμαινε αυτή η κάρτα του Σιδηρόπουλου στον Μποτία από το 34ο μόλις λεπτό; Μήπως ότι τον είχε βάλει στο σημάδι; Ετσι θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει. Του βγάζουμε μία κάρτα από το μισάωρο και μετά περιμένουμε. Στόπερ είναι, δεν θα κάνει άλλο ένα φάουλ; Θα πάρει άλλη μία και θα μείνει με 10 ο Ολυμπιακός… Το έργο δεν προλάβαμε να το δούμε, αφού ο Ισπανός έγινε αλλαγή στο ημίχρονο…

Ο διεθνής διαιτητής Καλογερόπουλος…

1) Εχει σφυρίξει τέσσερα παιχνίδια την ΑΕΚ μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-1. Τα αποτελέσματα; Πλατανιάς-ΑΕΚ 0-3, ΑΕΚ-Βέροια 3-0, ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0 (δύο αποβολές και ένα πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ) και Βέροια-ΑΕΚ 0-2. Δηλαδή τέσσερις νίκες της ΑΕΚ.

2) Εχει σφυρίξει δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0. Τα αποτελέσματα: Αστέρας-Παναθηναϊκός 0-0 και Παναθηναϊκός-Αστέρας 3-1 (δύο πέναλτι και μία αποβολή υπέρ του Αστέρα).

3) Εχει σφυρίξει ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ μετά το Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-0. Το αποτέλεσμα; Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-2.

Κάποιοι, μάλλον κακοπροαίρετοι, μιλάνε για διαιτησία και δημόσιες σχέσεις. Θα φανεί και στη συνέχεια αν βγουν αληθινοί. Με την ΑΕΚ να έχει τέσσερα στα τέσσερα με Καλογερόπουλο, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ έχουν ακόμη να κάνουν άλλες πέντε-έξι σερί νίκες με τον Αθηναίο ρέφερι…

Πηγή: Γαύρος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags