Facebook Pixel Ξεστραβωθείτε!!!
| 2011-06-24 07:49:00

Ξεστραβωθείτε!!!

Ξεστραβωθείτε!!!

Ο Νικόλας Βασιλαράς σχολιάζει τις εξελίξεις με τα στημένα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το άρθρο του:

Χωρίς πλάκα, αλλά είναι από τις… εύκολες περιόδους για μένα. Δεν χρειάζεται να γράψεις και πολλά, δεν χρειάζεται να πεις σχεδόν τίποτα. Ας είναι καλά αυτοί που έκαναν τον κόπο να τυλίξουν σε… χιλιάδες κόλλες χαρτιού την συμμορία αλλά φυσικά και τα παιδιά εδώ στο σάιτ που έχουν βγάλει τα μάτια τους και αντιγράφουν όχι τις δικές τους απόψεις αλλά τα όσα υπάρχουν στη δικογραφία και είναι ΕΠΙΣΗΜΑ.

Μια ματιά λοιπόν να ρίξει κανείς σε όλα όσα έχουν βγει στη φόρα και φτάνει για να ξεστραβωθείς για το «έργο» που βλέπαμε τόσα χρόνια. Διότι ήταν πολλοί αυτοί, ανάμεσά τους και αρκετοί αναγνώστες των κειμένων του συγκεκριμένου μπλογκ ,που έκαναν τα… παγώνια, μας κορόιδευαν και μας έβγαζαν τους τρελούς του χωριού. Μέχρι και μηνύσεις μας έριχναν στο κεφάλι επειδή λέγαμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Βλέπετε πολλά από αυτά που βγήκαν στη φόρα άλλοτε τα λέγαμε και άλλοτε τα φωτογραφίζαμε. Ξεχνάτε μήπως τι γράφαμε για το ΣΤΗΣΙΜΟ που έγινε στο ντέρμπι της ντροπής στο Καραϊσκάκη; Μήπως δεν σας έλεγα κάθε τρεις και λίγο για τα παραρτήματα και τα φιλικά; Κοιτάξτε ποιες ομάδες είναι στο «παρεάκι» και θα καταλάβετε. Για τα μαγειρέματα που έκαναν τρίτοι στα ματς του Παναθηναϊκού; Μέχρι και για το πρόγραμμα των πλέι οφ σας είχα πει. Και το θέμα είναι ότι όποια πέτρα κι αν σηκώσεις τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα θα βρεις από κάτω.

Πραγματικά δεν αξίζει να λέμε πολλά πράγματα αυτές τις ώρες. Όποιος δεν το έχει κάνει ήδη ας κάτσει να ξεκοκαλίσει τους διαλόγους και θα καταλάβει πως χτίστηκε το περιβόητο «38 μόνοι μας, 37 όλοι σας». Θα ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ. Δεν πρόκειται να του μείνει καμία μα καμία απορία καθώς φαίνεται ξεκάθαρα ποιοι έπαιζαν «μπάλα». Το χειρότερο δεν ήταν μονάχα πως έκαναν ότι έκαναν αλλά ότι προκαλούσαν κιόλας. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, ε κάποια στιγμή ξύπνησε κι αυτό το κράτος που μας έχει συνηθίσει να κοιμάται και τα έπιασε τα ποντίκια στη φάκα.

Για τον Παναθηναϊκό η ιστορία αυτή αποτελεί σε πρώτη φάση μια τεράστια δικαίωση. Από την άλλη είναι και μια ιστορική ευκαιρία συσπείρωσης που δεν πρέπει να χαθεί. Να πω την αλήθεια δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος ότι κάποιοι έχουν καταλάβει ποιο είναι το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ όφελος και πως θα σταματήσουν να βάζουν το προσωπικό τους καπρίτσιο μπροστά από οτιδήποτε άλλο. Οι συνθήκες πάντως μοιάζουν πιο κατάλληλες από ποτέ. Να η ευκαιρία...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags