Facebook Pixel Μυθική δήλωση Αντσελότι για το… φρύδι του!
| 2016-10-11 19:43:00

Μυθική δήλωση Αντσελότι για το… φρύδι του!

Μυθική δήλωση Αντσελότι για το… φρύδι του!

Το φρύδι του «Καρλέτο» έχει γίνει τόσο διάσημο που ανάγκασε τον Ιταλό προπονητή να μιλήσει για αυτό!

Εκτός από αδιαμφισβήτητες προπονητικές του ικανότητες και τις ουκ ολίγες επιτυχίες με τις ομάδες του, ο Κάρλο Αντσελότι είναι γνωστός και για το περίφημο φρύδι του, το οποίο μοιάζει να κινείται… κατά το δοκούν χωρίς ο Ιταλός να μπορεί να το ελέγξει!

Αυτό παραδέχθηκε ο «Καρλέτο» στο «goal.com» αποκαλύπτοντας το εξής: «Δεν μπορώ να ελέγξω το φρύδι μου. Μερικές φορές, όταν βλέπω συνέντευξή μου, μένω έκπληκτος για το φρύδι μου που σηκώνεται ανεξέλεγκτα. Δεν υπάρχει αιτία πίσω από αυτό, δεν υπάρχει κάποιο ατύχημα».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου μίλησε για τον χαρακτήρα του, αλλά και για τη συνήθεια που είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο να τον αποκαλεί «μεγάλη αρκούδα» και «χαριτωμένο τύπο»!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Νομίζω ότι αυτό που θέλεις να δείξεις σε μία σχέση είναι ο χαρακτήρας σου. Είμαι ήσυχος και ψύχραιμος, ίσως επειδή ποτέ δεν είχα εξαγριωμένους ανθρώπους γύρω μου. Ο πατέρας μου ήταν ψύχραιμος, ο πρώτος δάσκαλός μου ήταν ψύχραιμος, ο πρώτος προπονητής μου ήταν ψύχραιμος. Δεν ξέρω εάν αυτός ο χαρακτήρας είναι καλός για προπονητής, αλλά αυτό έχω να δείξω. Πρέπει να είμαι ειλικρινής με τους παίκτες και με τον σύλλογο.

Μερικές φορές κλοτσάω τον καναπέ όταν είμαι εκνευρισμένος, αλλά τώρα προτιμώ να παραμείνω ήσυχος. Προτιμώ να μην μιλάω στους παίκτες εάν είμαι εκνευρισμένος. Προτιμώ να μιλάω την επόμενη μέρα, όταν όλοι θα είμαστε πιο ψύχραιμοι».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags