Facebook Pixel Πικάντικες αποκαλύψεις Ικάρντι: «‘Έτσι τα έφτιαξα με τη Νάρα»!
| 2016-10-11 21:14:00

Πικάντικες αποκαλύψεις Ικάρντι: «‘Έτσι τα έφτιαξα με τη Νάρα»!

Πικάντικες αποκαλύψεις Ικάρντι: «‘Έτσι τα έφτιαξα με τη Νάρα»!

Ο Αργεντινός επανέφερε στην επικαιρότητα το σκάνδαλο με την πρώην γυναίκα του Μάξι Λόπεζ αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο οι δυο τους ήρθαν κοντά.

Σάλος είχε ξεσπάσει στην Ιταλία στο παρελθόν με την αποκάλυψη πως ο Μάουρο Ικάρντι διατηρούσε δεσμό με τη σύζυγό του τότε συμπαίκτη του, Μάξι Λόπεζ, την οποία στη συνέχεια παντρεύτηκε ο ίδιος!

Ο Αργεντινός της Ίντερ θυμήθηκε τις ημέρες η αμφιλεγόμενη αυτή σχέση ξεκίνησε αποκαλύπτοντας με λεπτομέρειες τον τρόπου με τον οποίο οι δυο τους ήρθαν κοντά «κάτω από τη μύτη» του συμπαίκτη του!

Ο Ικάρντι έγραψε τα εξής στη «Sempte Avanti»:

«Μια ημέρα πριν φύγω για ένα φιλικό στις ΗΠΑ, έλαβα ένα μήνυμα από τη Γουάντα. Εξεπλάγην γιατί συνήθως μιλούσα με τον Μάξι, όχι με αυτή. Με ρώτησε αν θα μπορούσα να της αγοράσω ένα νέο iPadστις ΗΠΑ, το οποίο δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα στην Ιταλία.

Αυτό, ωστόσο, με έκανε να σκεφτώ. Η Γουάντα ήθελε όντως αυτό το tabletή έψαχνε μια δικαιολογία να έρθει σε επαφή μαζί μου;

Όταν γύρισα στο Μιλάνο, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα ήταν να επικοινωνήσω ξανά με τη Γουάντα. Καθώς έπρεπε να της παραδώσω και το νέο iPad, αυτό θα ήταν η τέλεια αφορμή.

Μιλήσαμε με μηνύματα αρκετές φορές και τότε αρχίσαμε να μιλάμε για εμάς πιο ελεύθερα. Μου έγραψε: «Μάουρο, εμείς (ο Μάξι Λόπεζ και αυτή) θα πάμε για διακοπές στα Αιολικά νησιά με τον Γκανζάλο Μπεργκέσιο και τη σύζυγό του. Γιατί δεν έρχεσαι μαζί μας;»

Φυσικά, το ήθελα. Ενώ καθόμουν μόνος καθόμουν μόνος στον δεύτερο όροφο του σκάφους, ξαπλωμένος στον καναπέ και ακούγοντας Ρέγκε, ξαφνικά η Γουάντα ήρθε και κάθισε δίπλα μου χωρίς καμία ντροπή. Εκείνη την περίοδο, η σχέση της με τον Μάξι τελείωνε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags