Facebook Pixel Η πρώτη αντίδραση Βίκτωρα για τη «βόμβα» στην ΕΠΟ!
| 2016-10-11 21:40:00

Η πρώτη αντίδραση Βίκτωρα για τη «βόμβα» στην ΕΠΟ!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Η πρώτη αντίδραση Βίκτωρα για τη «βόμβα» στην ΕΠΟ!

Ο Βίκτωρας Μηρόπουλος έκανε ένα πρώτο σχόλιο στο SportDog για οσα διέρρευσαν για την προεδρια της ΕΠΟ και τη μεγάλη ανατροπή με τις εκλογές στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η ανατροπή της... ανατροπής φαίνεται πως έγινε στη διοίκηση της ΕΠΟ. Μπορεί όλοι να περίμεναν τις εκλογές για την αλλαγή... φρουράς στα ανώτατα κλιμάκια της ομοσπονδίας, αλλά όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ το διαιτητικό δικαστήριο είχε αντίθετη άποψη. Οι εκλογές της 26ης Οκτωβρίου αναβάλλονται (ξανά) και διορίζεται προσωρινή διοίκηση με πρόεδρο τον κύριο Βίκτωρα Μητρόπουλο.

Ποιά είναι όμως η πρώτη αντίδραση του πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ; Ο Sportdog επικοινώνησε μαζί του, προκειμένου να επιβεβαιώσει την είδηση ή να σχολιάσει τις εξελίξεις, μέχρι να επισημοποιηθεί η απόφαση. Ο ίδιος βέβαια δεν ήθελε να πάρει κάποια θέση, αφού δεν έχει ανακοινωθεί το πόρισμα του δικαστηρίου.

«Δεν την ξέρω. Διαρροή είναι αυτή. Εγώ αν δεν έχω στα χέρια μου την απόφαση δεν μπορώ να κάνω κάποια τοποθέτηση. Θέλω να δω πρώτα τί γράφει η απόφαση, πριν προχωρήσω σε κάποιο σχόλιο», είπε ο κ. Μητρόπουλος στον σκύλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτούς έχει προτείνει ο Βίκτωρας για την ΕΠΟ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags