Facebook Pixel "Μπορεί να είναι και για γούρι με τον Μήτρογλου!"
| 2016-10-11 22:09:00

"Μπορεί να είναι και για γούρι με τον Μήτρογλου!"

"Μπορεί να είναι και για γούρι με τον Μήτρογλου!"

Αν είναι να μπαίνουν τα γκολ, τότε ας... γκρινιάζει ο Κώστας Μήτρογλου, είπε ο Κώστας Σταφυλίδης σε συνέντευξη του στη NOVA

Αναλυτικά:

«Ξέρουμε πως με τη Βοσνία είναι ένας μικρός τελικός. Παίζουμε στην έδρα μας είναι ένα δύσκολο ματς αλλά είναι ευκαιρία να αυξήσουμε τη διαφορά μας στους 6 βαθμούς και να αποκτήσουμε προβάδισμα για τη δεύτερη θέση».

Για το ομαδικό πνεύμα στις τάξεις της ομάδας:

«Η ομάδα είναι πολύ βελτιωμένη, το έχει δείξει. Μας έχει πεισμώσει το ότι δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε, αυτά που έλεγε ο κόσμος για εμάς. Έχουμε έρθει πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Υπάρχει ευχάριστο κλίμα και βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

Για το σερί εκτός έδρας, συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών:

«Σου δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση αυτό. Η Βοσνία είναι λίγο καλύτερη ομάδα από αυτές που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα στον όμιλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα δώσουμε όλα, να ξεχάσουμε τα προηγούμενα παιχνίδια».

Για την αποτελεσματικότητα και το ότι η Εθνική σκοράρει σε όλα τα ματς:

«Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες οπότε αυτές που έχουμε κοιτάμε να τις εκμεταλλευτούμε. Δουλεύουμε πολύ στα στημένα στην προπόνηση. Μπορώ να υποσχεθώ πως θα δίνουμε το 100% για να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για το κλίμα:

«Έχουμε όλοι έρθει κοντά όπως είπα και πιο πριν, είναι φανταστικό στο κλίμα. Είμαστε μια παρέα, είναι κάτι πολύ ευχάριστο αυτό και μας είχε πεισμώσει για όλα αυτά που ακούγαμε το τελευταίο διάστημα, για το ότι κάναμε αγγαρεία που δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση Είναι τιμή και χαρά να φοράς το εθνόσημο. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές με παίκτες που αγωνίζονται σε πολύ μεγάλα πρωταθλήματα».

Για την παρεξήγηση με τον Μήτρογλου:

«Τίποτα ενδιαφέρον...! Ο Κώστας ένιωθε καλά και ήθελε να χτυπήσει το φάουλ. Ο Κώστας δεν το ήξερε πως τα χτυπάω εγώ από εκείνο το σημείο. Ένιωθε καλά και ήθελε να το χτυπήσει αλλά γενικά δεν είχε πρόβλημα. Είχε γίνει το ίδιο και με ένα φάουλ του Τζαβέλλα παλιότερα, όπου ο Γιώργος τελικά το έβαλε, όπως κι εγώ, οπότε μάλλον είναι για γούρι!».

Για το που αφιερώνει το γκολ:

«Στην οικογένειά μου που με στηρίζει. Αυτό το γκολ το αφιερώνω στα παιδιά και όλη την ομάδα. Κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια, να γυρίσουμε ένα κλίμα που ήταν εις βάρος μας και βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Για τις φιλοδοξίες του:

«Έχω αγωνιστεί σε καλές ομάδες και καλά πρωταθλήματα και είμαι μόλις 22. Δεν έχω σκεφτεί για το ταβάνι μου, δεν έχω κάτι τέτοιο στο μυαλό μου, θέλω να γίνομαι καλύτερος και θα δείξει η πορεία και η βελτίωση μου που μπορώ να φτάσω».

Για τον Χολέμπας:

«Δεν ήξερα κάτι τέτοιο. Μπορεί κάποια παιδιά που είναι πιο κοντά στον Χοσέ να το ήξεραν. Μάθαμε πως είχε μιλήσει και με τον προπονητή. Είναι επιλογές του καθενός, δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του, το σεβόμαστε και του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του».

Για τον Σκίμπε:

«Θέλει να σε βοηθήσει κάθε μέρα και να σου ανεβάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση. Τους υπολογίζει όλους και είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή, δουλεύει σκληρά σε κάθε προπόνηση. Έρχεται σε πολλά ματς στη Μπουντεσλίγκα να με δει».

Για το που θα ήθελε να αγωνιστεί, σε Μπάγερν Μονάχου ή Ντόρτμουντ:

«Δύσκολη απόφαση, με πιάνεις πολύ απροετοίμαστο! Η Μπάγερν είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω και για τους ποδοσφαιριστές που έχει και για τη δουλειά που γίνεται αλλά για κάποιο λόγο η Ντόρτμουντ μου αρέσει πιο πολύ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags