Facebook Pixel Δυναμίτης! "Μεταγραφή" παίκτη - φωτιά στα φτερά
| 2016-10-12 10:00:00

Δυναμίτης! "Μεταγραφή" παίκτη - φωτιά στα φτερά

Δυναμίτης! "Μεταγραφή" παίκτη - φωτιά στα φτερά

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει άνω - κάτω τις αντίπαλες άμυνες, ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Όταν ο Αντρέα Στραματσόνι ανέλαβε τον Παναθηναϊκό, θέλησε αρχικά να μάθει την ομάδα του. Με τον Ιταλό προπονητή να καταλαβαίνει γρήγορα ότι η ομάδα του χρειαζόταν να ενισχύσει το ρόστερ της με ταχύτητα και ποιότητα.

Κάτι που προσπάθησε να κάνει και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2016 αλλά και στην καλοκαιρινή...

Και η αλήθεια είναι πως τα κατάφερε καλά, καθώς ειδικά το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός απέκτησε ποδοσφαιριστές με ταχύτητα και ποιότητα (π.χ. Ιμπάρμπο, Γουακάσο, Χουλτ κ.α.) που όχι μόνο ήρθαν στην ομάδα, αλλά πήραν με το καλημέρα τη φανέλα του βασικού στο σπίτι.

Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής όμως ήρθε και τον περασμένο Γενάρη στον Παναθηναϊκό, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει χαθεί από το προσκήνιο λόγω ενός τραυματισμού του!

Ο λόγος για τον Ολιβιέ Μπουμάλ, που πλέον συμμετέχει ξανά στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Στραματσόνι τον έχει ξανά στα πλάνα του (παρά τα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα) για να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ο Μπουμάλ άλλωστε είναι ποδοσφαιριστής με εξαιρετικά ατομικά στοιχεία, που ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει ότι τα εκτιμά.

Θα έχει την ευκαιρία του ο Καμερουνέζος εξτρέμ στον Παναθηναϊκό μέσα στο επόμενο διάστημα να αποδείξει ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ και, φυσικά, να "κρατάει" μία θέση ξένου καθώς δεν έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο.

"Κανονική μεταγραφή είναι ο Μπουμάλ", όπως έλεγε άνθρωπος που βρίσκεται χρόνια κοντά στην ομάδα και μίλησε μαζί του ο SportDog και περιμένουμε μέσα στο επόμενο διάστημα να δούμε τις ευκαιρίες που θα του δώσει ο Στραματσόνι, σε ποια παιχνίδια και με πόσο χρόνο συμμετοχής...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags