Facebook Pixel «Αγρίεψε» ο Μελισσανίδης και ρίχνει 4 εκατ. στην ΑΕΚ
| 2016-10-12 10:30:00

«Αγρίεψε» ο Μελισσανίδης και ρίχνει 4 εκατ. στην ΑΕΚ

«Αγρίεψε» ο Μελισσανίδης και ρίχνει 4 εκατ. στην ΑΕΚ

Σε μια μεγάλη επενδυτική κίνηση για το μέλλον προσανατολίζεται το μεγάλο αφεντικό της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να ηγηθεί τής νέας προσπάθειας που γίνεται στην ΑΕΚ, προφανώς γνώριζε ότι δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη να φτάσει η ομάδα στην κορυφή.

Στο κάτω - κάτω δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για δύο χρόνια η "Ένωση" βρέθηκε στα αλώνια των μικρών κατηγοριών, ενώ με το που επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας.

Παρόλα αυτά χρειάζονται να γίνουν ακόμα αρκετά στο ευρύτερο πλαίσιο λειτουργίας του συλλόγου, προκειμένου να έχει τις βάσεις για το βήμα της υπέρβασης.

Προσοχή: Ως υπέρβαση δεν μπορεί να θεωρηθεί η κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου, αλλά το πλάνο που έχει ο Μελισσανίδης να δει την ΑΕΚ στους υπολογίσιμους της Ευρώπης!

Και σε αυτή τη λογική έρχεται σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας ΦΩΣ, που θέλει τους ανθρώπους της "Ένωσης" να προχωρούν το θέμα της απόκτησης του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα, το οποίο ανήκει ακόμα στο Νίκο Νοτιά!

Ο ομογενής επιχειρηματίας είχε δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό για τη δημιουργία του (τα ρεπορτάζ της εποχής ανάφεραν κόστος πάνω από 10 εκ. ευρώ) και για αυτό τον λόγο το νοικιάζει από το 2010 στην "Ένωση" με ένα σχετικά ακριβό αντίτιμο, που φτάνει στις 600 χιλ. ευρώ τον χρόνο.

Η σύμβαση που υπάρχει με την εταιρεία του ήταν για 12 χρόνια, κάπου μέχρι το 2022 δηλαδή, και συνολικά από τα ταμεία της ομάδας όλο αυτό το διάστημα θα έβγαιναν περισσότερα από 7 εκ. ευρώ για την ενοικίασή του!

Μεγάλο ποσό, ειδικά από τη στιγμή που στο τέλος της σύμβασης το προπονητικό θα συνέχιζε να ανήκει στον Νοτιά!

Ήδη, μάλιστα, όλα αυτά τα χρόνια η ΑΕΚ πρέπει να έχει δώσει πάνω από 3 εκ. ευρώ για την ενοικίαση του χώρου.

Όπως υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν καλά την πιάτσα, οι "κιτρινόμαυροι" θα κάνουν κίνηση για την απόκτησή του και σκοπεύουν να δώσουν ένα σημαντικό ποσό.

Ποιο θα είναι αυτό; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πόσα θα ζητήσει ο Νοτιάς για την παραχώρηση ενός προπονητικού κέντρου που, αν αποχωρήσει η ΑΕΚ, δύσκολα θα βρει άλλον σύλλογο για να συνεργαστεί μαζί του.

Όπως συνέβη με την Παιανία και τον Παναθηναϊκό δηλαδή...

Από την άλλη πλευρά, το κόστος δημιουργίας είχε ξεπεράσει τα 10 εκ. ευρώ και όπως και να το κάνουμε, ο ομογενής επιχειρηματίας αναμένεται να ζητήσει ένα ποσό που τουλάχιστον να προσεγγίζει αυτόν τον αριθμό...

Στην πιάτσα, κάποιες φωνές, κάνουν λόγο για προσφορά γύρω στα 4 εκ. ευρώ από την πλευρά της ΑΕΚ!

Λογικά, θα χρειαστούν περισσότερα. Είτε τα λάβει μαζεμένα ο Νοτιάς είτε σταδιακά...

Σε κάθε περίπτωση είναι φανερό ότι υπάρχει η διάθεση από τη νυν διοίκηση να αγοράσει και προπονητικό στον σύλλογο, πέρα από τη δημιουργία γηπέδου...

Ό,τι χρειάζεται κάθε μεγάλη ομάδα δηλαδή, για να πρωταγωνιστήσει και να κάνει την υπέρβαση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags