Facebook Pixel O Σάντος υπερασπίστηκε τον Μάρκο Σίλβα!
| 2016-10-13 18:51:00

O Σάντος υπερασπίστηκε τον Μάρκο Σίλβα!

O Σάντος υπερασπίστηκε τον Μάρκο Σίλβα!

Διαβάστε για ποιο λόγο ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας ενεπλάκη σε δικαστική υπόθεση για να στηρίξει τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου βρέθηκε ο Μάρκο Σίλβα για να εκδικαστεί η αγωγή που έχει καταθέσει κατά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Ζοσέ Εντουάρντο, κατηγορώντας τον ότι προσπάθησε να του καταστρέψει την καριέρα εξυπηρετώντας συμφέροντα τρίτων και ζητώντας αποζημίωση 45.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο 39χρονος τεχνικός είχε ως μάρτυρα τον πρώην προπονητή της εθνικής Ελλάδος, Φερνάντο Σάντος, ο οποίους γνωρίζει προσωπικά και τους δυο εμπλεκόμενους της υπόθεσης.

Στην ομιλία του στο δικαστήριο ο Μάρκο Σίλβα ανέφερε -μεταξύ άλλων- τα εξής: «Με όσα ισχυρίστηκε (σ.σ. ο Ζοσέ Εντουάρντο), μας έβαλε σε σκοτεινούς δρόμους. Εγώ έφθασα στην Σπόρτινγκ έχοντας κάνει πολλή δουλειά. Ήμουν 37 ετών και βρέθηκε ένας άνθρωπος να ισχυριστεί για εμένα ότι είχα σκοτεινούς σκοπούς και ήθελα να καταστρέψω τον πρόεδρο του συλλόγου και την ομάδα. Τελικά όλα έγιναν διότι αυτός ο άνθρωπος προσπάθησε να καταστρέψει εμένα. Δεν είναι εύκολο να φτιάξεις μια καριέρα, αλλά είναι εύκολο να την καταστρέψεις με ψευδείς κατηγορίες. Οι δηλώσεις του έβλαψαν εμένα προσωπικά και έκαναν κακό στην οικογένειά μου».

Από την πλευρά του, ο Φερνάντο Σάντος υπερασπίστηκε τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού καταθέτοντας πως «Είχα μιλήσει τότε με τον Μάρκο και του είχα δηλώσει την συμπαράστασή μου. Με σόκαραν όσα ειπώθηκαν γι' αυτόν. Θεωρώ πως ήταν προσβολή της προσωπικότητάς του. Αντιλαμβάνομαι ότι όλοι οι προπονητές δέχονται κριτική, αλλά η συγκεκριμένη ήταν προσβλητική».

Τέλος, στο πλευρό του Σίλβα στάθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης των προπονητών Πορτογαλίας, Ζοσέ Περέιρα ο οποίος ανέφερε το εξής: «Ο Μάρκο Σίλβα κατηγορήθηκε για καταστάσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags