Facebook Pixel "Δάσκαλος ο Λεντέσμα"
| 2016-10-15 12:03:00

"Δάσκαλος ο Λεντέσμα"

"Δάσκαλος ο Λεντέσμα"

Με αισιοδοξία βλέπει το μέλλον της ομάδας του ο Πασχάλης Στάικος και μίλησε στη NOVA για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και τον... δάσκαλο Λεντέσμα 

Αναλυτικά:

"Eίναι επιβράβευση για μένα η κλήση στην Εθνική Ελπίδων, για κάθε Έλληνα είναι τιμή να πηγαίνει στην Εθνική. Ευτυχώς πήραμε τη νίκη, είμαι πολύ χαρούμενος, δεν έπαιξα βέβαια αλλά είμαι χαρούμενος, γιατί όποτε κερδίζει η Εθνική χαιρόμαστε. Ήταν μια ωραία εμπειρία" είπε αρχικά.

"Μπορούμε να παραμείνουμε πρώτοι στη βαθμολογία, αν κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, όπως τώρα με την Ξάνθη στην έδρα μας. Πρέπει να μπαίνουμε συγκεντρωμένα, να πηγαίνουμε σε κάθε ματς ξεχωριστά και να νικάμε", σχολίασε για το ματς με τους "ακρίτες".

"Περιμένω κλειστό παιχνίδι, κρύβει παγίδες και κάθε ομάδα στην Ελλάδα θέλει να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα μας. Πιστεύω αν μπούμε καλά, είμαστε και ξεκούραστοι μετά τη διακοπή, θα πάμε καλά και θα κερδίσουμε", πρόσθεσε.

Για τους Λεντέσμα και Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Πάντα όταν έχεις τέτοιους συμπαίκτες δίπλα σου, όπως πέρυσι τον Εσιέν, παίρνεις πράγματα. Ο Λεντέσμα είναι ένας πολύ καλός παίκτης, το λέει και η καριέρα που έχει κάνει. Είναι ένας δάσκαλος, προσπαθείς να πάρεις κάποια πράγματα, να βελτιωθείς και συνεχίζεις να βελτιώνεσαι"
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags