Facebook Pixel "Σκασμένος" με Λεοζίνιο ο Παπαδόπουλος
| 2016-10-15 13:38:00

"Σκασμένος" με Λεοζίνιο ο Παπαδόπουλος

"Σκασμένος" με Λεοζίνιο ο Παπαδόπουλος

Το σοκ της τελευταίας στιγμής με τον Λεοζίνιο και η προσπάθειά του να προλάβει έστω στο… παρά πέντε το αυριανό (16/10, 20:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Από το καλοκαίρι ήταν εμφανές (παρά τις διαδοχικές έντονες προτροπές του Νίκου Παπαδόπουλου για ενίσχυση) πως ο Ηρακλής θα πορευθεί μ’ ένα έμψυχο δυναμικό περιορισμένο σε αριθμό και επιλογές.

Ένα ρόστερ το οποίο θα στηριχθεί στην ποιότητα και την εμπειρία συγκεκρμιμένων ποδοσφαιριστών που διατηρήθηκαν από πέρσι σ’ αυτό και στον ενθουσιασμό και το ταλέντο των νεαρότερων. Μέχρι στιγμής σε κάθε αναμέτρηση της ομάδας στο Πρωτάθλημα ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε κι από μια απουσία. Τώρα στο αυριανό ντέρμπι έχει να διαχειριστεί (εκτός αυτών των Περόνε-Λουκίνα) την πιθανή απώλεια και του Λεοζίνιο. Ευνόητα ο τεχνικός του Ηρακλή ήταν «σκασμένος» χθες από την απρόσμενη ατυχία με τον Βραζιλιάνο και καταστρώνει εναλλακτικά πλάνα στην περίπτωση οριστικοποίησης της απουσίας του «Λεο».

Η ώρα του Μοντέιρο

Στο ενδεχόμενο μη συμμετοχής του Λεοζίνιο, φαντάζει πολύ πιθανό ο Ηρακλής να παίξει στην Τούμπα με τρεις ανασταλτικούς μέσους. Να αλλάξει το συνηθισμένο 4-5-1 (σε πλήρη διάταξη 4-2-3-1) σε 4-3-3 στο οποίο ωστόσο οι τρεις προωθημένοι θα είναι άπαντες περιφερειακοί φορ ή εξτρέμ ουσιαστικά. Η κοινή παρουσία Ιντζόγλου, Κούρου και Αγγελόπουλου είναι πιθανή στον άξονα όπως και η είσοδος του Μοντέιρο μαζί με τους Πασά-Λάμπρου επιθετικά.

Πηγή: bluearena.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags