Facebook Pixel «Σεισμός» στο Αγρίνιο! Τέσσερα και λίγα ήταν…
| 2016-10-15 17:50:00

«Σεισμός» στο Αγρίνιο! Τέσσερα και λίγα ήταν…

«Σεισμός» στο Αγρίνιο! Τέσσερα και λίγα ήταν…

Τη νίκη με 4-0 πανηγύρισε ο Παναιτωλικός κόντρα στην Κέρκυρα και με μία εντυπωσιακή εμφάνιση επέστρεψε στα «τρίποντα» μετά τις δύο λευκές ισοπαλίες. Δύο γκολ ο Πάουλο, δίχτυα και οι Ρόσα, Τομάνε, εξαιρετικός ο Λεντέσμα.

Τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League και πρώτη εντός έδρας πανηγύρισε ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες επικράτησαν εύκολα της Κέρκυρας με 4-0, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το ματς από το πρώτο δεκάλεπτο.

Τα γκολ του Τομανέ στο 5΄ και του Μάρκος Πάουλο στο 7΄ έβαλαν τις βάσεις για την άνετη νίκη των «καναρινιών», που ήλεγξαν το παιχνίδι και πέτυχαν ακόμη δύο τέρματα στο β΄ ημίχρονο, με τον Μάρκος Πάουλο (56΄) και τον Ρόσα (82΄). Οι «Φαίακες» δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να αντιδράσουν, αν εξαιρέσει κανείς το δοκάρι του Ζορμπά στο 69΄.

Το… καθάρισε, πριν αρχίσει!

Ο Παναιτωλικός μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες, μετά τις δύο λευκές ισοπαλίες με Παναθηναϊκό – Πλατανιά και αυτό το έδειξε από το πρώτο δεκάλεπτο, όπου βρέθηκε να προηγείται 2-0.

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Τομάνε άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Λεντέσμα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο σκόρερ έβγαλε την ασίστ στον Πάουλο, αυτός πρόλαβε την έξοδο του Αραμπατζή και έκανε το 2-0 με προβολή. Μετά το πρώτο τέταρτο η Κέρκυρα «ξύπνησε», προσπάθησε να αντιδράσει, απείλησε σε δύο-τρεις φάσεις με τους Επστάιν και Σπινούλα, ωστόσο ο Κυριακίδης δεν ήταν ούτε σήμερα εύκολος αντίπαλος και έτσι το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι φορτσάτοι και ευτύχησαν μόλις στο 56’ να κάνουν το 3-0, με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μάρκος Πάουλο. Κάπου εκεί το ματς… τελείωσε, καθώς το σκορ ήταν αδύνατον να ανατραπεί. Έτσι λοιπόν, ο Παναιτωλικός κατέβασε ταχύτητα και έδωσε δικαιώματα στην Κέρκυρα, που προσπάθησε να «μαζέψει την κατάσταση», αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα, οι Φαίακες άγγιξαν το γκολ στο 68’, όταν ο Ζορμπάς «χόρεψε» μέσα στην περιοχή, έκανε ωραίο σουτ και έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών.

Τελικά, αυτοί που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα ήταν και πάλι οι γηπεδούχοι, όταν στο 82’ ο Ρόσα με ωραίο πλασέ έβαλε το… κερασάκι και έγραψε το τελικό 4-0!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags