Facebook Pixel Κλεισμένος top ομάδας αυτός που κάρφωσε τον ΠΑΟ!
| 2016-10-16 21:15:00

Κλεισμένος top ομάδας αυτός που κάρφωσε τον ΠΑΟ!

Κλεισμένος top ομάδας αυτός που κάρφωσε τον ΠΑΟ!

Έβγαλε μάτια στη Λεωφόρο με το απίθανο γκολ που πέτυχε, ωστόσο λίγοι γνωρίζουν ότι τώρα θα μπορούσε να φοράει τη φανέλα μεγάλου συλλόγoυ της Super League αν δεν... 

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης είναι ένα από τα πρόσωπα τής ημέρας εξαιτίας του τρομερού γκολ που πέτυχε εναντίον τού Παναθηναϊκού νικώντας τον Στιλ και χαρίζοντας στην Ξάνθη σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στη Λεωφόρο.

Ωστόσο, αυτό που δε θυμούνται πολλοί για τον 28χρονο άσο είναι πως στο παρελθόν είχε βρεθεί μία ανάσα από το να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το καλοκαίρι τού 2015, όταν ο μέσος τής Ξάνθης αποτελούσε προσωπική επιλογή τού τότε τεχνικού διευθυντή τής Ένωσης, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Μάλιστα, οι επαφές με τον μάνατζερ τού παίκτη ήταν πολύ προχωρημένες και σε κάποιο σημείο απέμεναν απλώς τα τυπικά για την επισημοποίηση της μεταγραφής. Μέχρι και ο Χρήστος Πανόπουλος, μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, είχε συμφωνήσει για την παραχώρηση του Έλληνα μέσου στην ΑΕΚ...

Παρ' όλα αυτά, η υπόθεση δεν είχε αίσια κατάληξη αφού η μεταγραφή χάλασε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, παρά τις πιέσεις τού Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος είχε σε μεγάλη εκτίμηση τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Έτσι, ο ταλαντούχος παίκτης με πολλές καλές σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν μπόρεσε εκείνο το καλοκαίρι να κάνει το βήμα παραπάνω και να πάει σε μια μεγάλη ομάδα.

Πάντως, είναι ακόμα 28 ετών και με εμφανίσεις όπως η σημερινή στη Λεωφόρο, δεν αποκλείεται κάποιος από τους "μεγάλους" να του χτυπήσει ξανά την πόρτα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags