Facebook Pixel Ρε θα μας τρελάνετε;
| 2011-06-24 15:54:00

Ρε θα μας τρελάνετε;

Ρε θα μας τρελάνετε;

Ο Νικόλας Βασιλαράς απορεί με την μανία κάποιων να βγάλουν σώνει και καλά «λάδι» όσους ακούγονται στους διαλόγους...

Αναλυτικά το άρθρο του:

Ακόμη και στην Ελλάδα λοιπόν, στη χώρα της πλάκας, του χαβαλέ, του ψέματος και της ληστείας αποδείχτηκε ότι δεν μπορείς να κοροϊδεύεις και να κλέβεις για μια ζωή. Κάποια στιγμή ακόμη και το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται και τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Αυτό φαίνεται δεν είχαν υπολογίσει ορισμένοι και βρέθηκαν μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Εντάξει, δικαίωμά του καθενός είναι να προσπαθεί να προστατέψει και να υπερασπίσει τον εαυτό του με κάθε τρόπο αλλά να υπάρχουν και ορισμένα όρια. Δεν μπορεί ρε αδερφέ να έχουν βγει στη φόρα όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά πράγματα και να πουλάς τρέλα στη λογική του «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», «τίποτα από αυτά δεν μας αγγίζει» και «κάτω τα χέρια από τον πρόεδρο». Eκτός κι αν έπεσαν στα χέρια μας... λάθος διάλογοι ή ήταν κι αυτοί... συρραφή. Εκτός κι αν στο τέλος τους υπήρχε η κλασική σημείωση "όλα αυτά που ακούσατε δεν έχουν καμία σχέση με πρόσωπα και γεγονότα της πραγματικότητας" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Αλλιώς δεν γίνεται να μας τρελάνετε ρε παιδιά.

Στην ίδια χώρα ζούμε, τα ίδια πράγματα ακούσαμε και διαβάσαμε, ε μην μας δουλεύετε και από πάνω. Ούτε γίνεται να ακούω «συναδέλφους» μου, που υποτίθεται ότι κάνουμε την ίδια δουλειά, να λένε «δεν εμπλέκεται πουθενά ο Ολυμπιακός» και «που είναι οι άλλοι;», ούτε να πηγαίνουν στο… συνηθισμένο γι’ αυτούς τσουβάλιασμα. Όπως όταν δίνεται ένα… ανάποδο πλάγιο υπέρ του Παναθηναϊκού και το παντρεύουν με 2-3 κλεμμένα πρωταθλήματα ένα πράγμα. Αυτά που βγήκαν κύριοι αφορούν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ανθρώπους, με πρώτο και καλύτερο τον Αχιλλέα Μπέο ο οποίος πήρε μαζί του κόσμο και κοσμάκη.

Αλλά τι να λέμε ρε παιδιά; Εδώ μιλάμε ότι μετά το ματς της ντροπής στο Καραϊσκάκη κόντευαν να μας πείσουν ότι δεν έγινε και τίποτα και ότι πέραν της σφαγής δεν πρέπει να μιλάμε ούτε για το τρίτο ημίχρονο επειδή οι παίκτες του Παναθηναϊκού προκάλεσαν τους… μπράβους που είχαν μπει μέσα να… πανηγυρίσουν! Και στο φινάλε όλων αυτών ο πρόεδρός να δηλώνει από πάνω ότι "διδάξαμε πολιτισμό" και να μοιράζει μηνύσεις και αγωγές σε όσους τολμούσαν να πουν ή να γράψουν κάτι διαφορετικό.

Ο ίδιος άνθρωπος που θεωρεί τώρα ότι αυτή η ιστορία είναι επικοινωνιακό παιχνίδι συγκεκριμένων κέντρων. Επικοινωνιακό παιχνίδι πάντως με ποινικές διώξεις είναι λίγο δύσκολο να παιχτεί. Αυτά παίζονται μόνο με «βρώμες» που δεν ισχύουν και με ψεύτικες διαρροές. Εκεί όπου πραγματικά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να τους παίξει. Καλό θα είναι, έστω και αργά, να καταλάβουν στο λιμάνι ότι δεν μπορεί να αναζητούν άλλοθι για τα πάντα στον... απέναντι.

Κανείς δεν τους φταίει αν ο Μπέος άνοιγε το στόμα του και δεν ήξερε τι έλεγε και ποιους έμπλεκε. Δεν γίνεται να πάνε να σε βγάλουν και κερατά και δαρμένο. Δεν μιλάμε λοιπόν για ΚΑΝΕΝΑ επικοινωνιακό παιχνίδι. Εδώ μιλάμε για ολόκληρη έρευνα που τρέχει δυο χρόνια τώρα για τα στημένα, με καταθέσεις από την ΟΥΕΦΑ, ανακριτές κλπ, για μια δουλειά που είναι προφανώς ότι σε άλλα ψάρια στόχευε απλά μέσα στα δίχτυα μπλέχτηκαν κι αυτοί λόγω... ατυχίας και λόγω φυσικά των σχέσεων που είχαν με τους εμπλεκόμενους.

Αμ το άλλο; Εχουν λυσσάξει λέει επειδή δεν κλήθηκε και ο Πατέρας. Αυτό είναι το πρόβλημά τους. Μα γιατί να κληθεί; Τρεις διάλογοί του βγήκαν στην φόρα και δεν είδα κάτι το επιλήψιμο. Αφήστε δε που στον έναν με το «ταλιράκι» είναι εμφανές ότι ο Μάκης ΔΕΝ μιλάει με τον Πατέρα αλλά με κάποιον άλλον Νίκο, πιθανότατα τον Λυράκη της Κέρκυρας.

Πέρα από τον τρόπο που του απευθύνεται («πρόεδρέ μου», ενώ είναι γνωστό ότι έχουν φιλική σχέση) το αντικείμενο της κουβέντας είναι το τι ετοίμαζε στην Κέρκυρα η Τρίπολη και από το τι τους έσωσε ο Μάκαρος γι’ αυτό και ζητάει στο τέλος το τάλιρο. Όσο για τον άλλον, με τον "ψηλό" φαίνεται ξεκάθαρα να τον προειδοποιεί ότι κάτι μαγειρεύεται στο ματς του Βόλου, κάτι που τελικά έγινε με τον Μάνταλο, τις δύο αποβολές και τα δύο πέναλτι. Για τέτοια... εμπλοκή μιλάμε.

Σε κάθε περίπτωση ότι και να κάνει και να λέει ο καθένας σε επίπεδο εντυπώσεων (που και εκεί χαμένοι είναι καθώς το άσπρο δεν μπορεί να γίνει μαύρο) το θέμα είναι τι θα γίνει στην ΟΥΣΙΑ του πράγματος. Διότι εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα κανείς δεν μπορεί να κάνει πίσω και είναι η μεγάλη ευκαιρία για να καθαρίσει ο χώρος. Και από την μάχη αυτή ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να λείψει, ο οποίος οφείλει να πηγαίνει ενωμένος όσο ποτέ άλλοτε.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags