Facebook Pixel Πρώην διεθνής άσος αναλαμβάνει τον Ηρακλή!
| 2016-10-18 11:56:00

Πρώην διεθνής άσος αναλαμβάνει τον Ηρακλή!

Πρώην διεθνής άσος αναλαμβάνει τον Ηρακλή!

Οι πιο... ψαγμένοι ίσως να το περίμεναν, αλλά όσο να `ναι προκαλεί μια έκπληξη από τους ανθρώπους του Γηραιού η συγκεκριμένη επιλογή!

Ο Νίκος Καγιούλης λοιπόν ανακοίνωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena» το νέο προπονητή του Ηρακλή. Ποιος είναι αυτός; Ο Γιάννης Αμανατίδης!

Ο προπονητής δηλαδή τον οποίο έβαλαν πριν από λίγο καιρό στην ομάδα Νέων και όπως φαίνεται τον είχαν έτοιμο μόλις «τελείωναν» τον Νίκο Παπαδόπουλο..

Ο 35χρονος γερμανοθρεμένος πρώην διεθνής άσος χωρίς την παραμικρή εμπειρία από πάγκους αναλαμβάνει την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία...

Αναλυτικά οι δηλώσεις Καγιούλη:

Ο Νίκος Καγιούλης, μίλησε στον Arena fm λίγα λεπτά μετά την παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου

«Δυστυχώς είχαμε μια τέτοια κατάληξη μετά από ώρες συζητήσεων με τον Νίκο Παπαδόπουλο. Επιμένει στην απόφασή τουο κόουτς και δε θέλει να συνεχίσει.

Δε θέλαμε να φύγει, θέλαμε να μείνει, αλλά τελική επιθυμία του είναι να φύγει. Προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε αλλά η απόφασή του είναι οριστική και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε αυτό. Δε ζήτησε κάτι συγκεκριμένο. Μου αιτιολόγησε την απόφασή του, ότι έχει κουραστεί, ότι έχουν χρησιμοποιήσει το όνομά του άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με τον Ηρακλή, θεωρεί ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω και θέλει να αποχωρήσει.

Προσπάθησα να τον μεταπείσω, μίλησα εκτενέστατα μαζί του. Είχαμε άψογη συνεργασία. Ήταν πολλά τα προβλήματα, οι ανησυχίες, οι προσωπικές πιέσεις από άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με τον Ηρακλή. Μου είπε ποια άτομα είναι που δεν θέλουν την ηρεμία του Ηρακλή θα τα πούμε άλλη στιγμή.

Είναι διαδώσεις από καλοθελητές ότι δε θα πληρωθούν μέχρι του Δεκέμβριο. Το οικονομικό δεν ήταν λόγος. Οι παίκτες είναι πληρωμένοι και τον Σεπτέμβριο.

Από αύριο θα αναλάβει ο κύριος Γιάννης Αμανατίδης μέχρι να βρούμε μια οριστική λύση. Δεν μπορώ να σας πω αν θα είναι μόνιμος. Έχει εμπειρία με 350 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα.

Πρόσφερε φυσικά ο Ππαδόπουλος. Με αυτόν ανέβηκε η ομάδα είναι αδιαμφισβήτητο. Είχε την απόλυτη στήριξή μου. Με το υπάρχον κλίμα ο οποιοσδήποτε θα είχε δυσκολία να δουλέψει.

Να πάρω τον Ηρακλή δεν είναι της στιγμής. Άλλα πρέπει να δούμε μέχρι εκεί. Πρώτο θέμα είναι η συσπείρωση. Ο κόσμος του Ηρακλή δεν είναι μόνο οι οργανωμένοι.

Έχω ξεκινήσει κάποιες επαφές πάνω σε λογική βάση για να μπορούμε να συζητήσουμε με τον κόσμο.

Εμείς θα προσπαθήσουμε τα πάντα, χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόμσου, για να φτάσουμε τον Ηρακλή εκεί που θέλουμε."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags