Facebook Pixel Θέλει Λονδίνο η σύζυγος Σίλβα
| 2011-01-12 22:08:00

Θέλει Λονδίνο η σύζυγος Σίλβα

Θέλει Λονδίνο η σύζυγος Σίλβα

Μπορεί ο Ζιλμπέρτο Σίλβα να κολακεύεται από το ενδιαφέρον τον ομάδων της Βραζιλίας για το πρόσωπο του και η σκέψη του να στριφογυρίζει προς τη «χώρα του καφέ», αλλά λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο.

Και όπου ξενοδόχος βάλτε τη σύζυγο του ποδοσφαιριστή, η οποία όπου σταθεί και όπου βρεθεί δεν χάνει την ευκαιρία να εκφράσει τη θέληση της για μετακόμιση στο Λονδίνο, μετά το τέλος της συνεργασίας του παίκτη με τον Παναθηναϊκό.

Τα Νότια Προάστια έχουν βουίξει, καθώς η γυναίκα του Ζιλμπέρτο είναι αρκετά... ανοιχτός άνθρωπος και πολλές φορές τις ξεφεύγουν και πράγματα για τα οποία μάλλον θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική. Το θέμα είναι να βρεθεί και ομάδα του Λονδίνου που να είναι διατεθειμένη να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του Βραζιλιάνου.

Η σύζυγός του πάντως το έχει σίγουρο, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα θα αποτελέσει πολύ γρήγορα ανάμνηση για το ζεύγος. Όμως και οι συμπατριώτες του θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον δυο χρόνια για να τον θαυμάσουν και πάλι από κοντά, όπως έχει πει επανειλημμένως ο ίδιος ο πρώην άσος της Άρσεναλ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags