24/06/11 - 17:09

"Κάλυψα κι εγώ τον Κατσουράνη"!

Ο Καλόπουλος μίλησε για το σκάνδαλο με τα στημένα και τη διαιτησία του στο ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού: "Κανονικό το γκολ του Κατσουράνη, οφσάιντ η δίωξη"!

"Κάλυψα κι εγώ τον Κατσουράνη"!
23.979views 0shares

Ο διαιτητής του φετινού ντέρμπι, ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός (2-1), Δημήτρης Καλόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε πως κατηγορείται άδικα για αλλοίωση αποτελέσματος, τόνισε πως η φωνή του δεν ακούγεται πουθενά και σχολίασε πως το γκολ του Κώστα Κατσουράνη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ήταν κανονικά.

Μιλώντας στον FM100 ανέφερε σχετικά: «Το γκολ του Κατσουράνη ήταν κανονικό, αλλά εγώ δεν εμπλέκομαι στα στημένα ματς.Για ζητήματα ηθικής τάξεως δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου. Λάθη γίνονται σε παιχνίδια από τους διαιτητές και για αυτά μπορείτε να με κρίνεται, αλλά το ξανά επαναλαμβάνω για ζητήματα ηθικής τάξεως δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου. Δέχτηκα απειλητικά μηνύματα και τηλεφωνήματα. Πήγα στην αστυνομία και τα κατέθεσα. Ωστόσο δεν έγινε ποτέ άρση του απορρήτου. Μάλιστα έγινε και σελίδα στο facebook όπου είχε και το κινητό μου τηλέφωνο».

Και συνέχισε για την δίωξη που του ασκήθηκε: «Η φωνή μου δεν ακούγεται σε συνομιλίες και απορώ με τη δίωξη που μου ασκήθηκε»

Αν μετά το ντέρμπι επικοινώνησε με τον Πιλάβιο: «Καμία επικοινωνία δεν είχα με τον Πιλάβιο για να μου πει για διαιτησία».

Για τον αν γνωρίζει τον Αχιλλέα Μπέο ή έχει έρθει ποτέ σε επικοινωνία ή τετ α τετ μαζί του:«Δεν τον γνωρίζω προσωπικά μόνο εξόψεως τον κύριο Μπέο. Δεν βρεθήκαμε ποτέ ιδιωτικά. Όσες φορές έχουμε συναντηθεί ήταν γιατί ορίστηκα να σφυρίξω τα παιχνίδια της ομάδας του. Δεν με επισκέφτηκε και δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο».

Για το αν γνωρίζει τον κύριο Μαρινάκη και τον Κανελλόπουλο:"Ούτε τον κύριο Μαρινάκη, ούτε και τον κύριο Κανελλόπουλο γνωρίζω προσωπικά. Μόνο από τις εφημερίδες. Γιατί θα πρέπει να βρεθώ κατηγορούμενος για συνομιλία που είχαν δύο άλλοι άνδρες; Ουδέποτε συναντήθηκα ή μίλησα μαζί τους. Ούτε ο Πιλάβιος μου πρότεινε κάτι. Απορώ γιατί με εμπλέκουν».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ