Facebook Pixel Τα πρώτα ονόματα από Ελλάδα και εξωτερικό για τον πάγκο της ΑΕΚ - Όλες οι εξελίξεις
| 2016-10-18 17:25:00

Τα πρώτα ονόματα από Ελλάδα και εξωτερικό για τον πάγκο της ΑΕΚ - Όλες οι εξελίξεις

Τα πρώτα ονόματα από Ελλάδα και εξωτερικό για τον πάγκο της ΑΕΚ - Όλες οι εξελίξεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά το επίσημο «διαζύγιο» της ΑΕΚ με τον Γεωργιανό κόουτς. Ποιος κόουτς ακούγεται έντονα από την Ελλάδα και τι περιμένουν στην Ένωση…
 

Αποφασισμένοι να κλείσουν ακόμα και σήμερα το θέμα προπονητή είναι στην ΑΕΚ, καθώς πριν από λίγη ολοκλήρωσαν και επίσημα τη συνεργασία τους με τον Τιμούρ Κετσπάγια και τώρα… φουλάρουν για τον επόμενο.

Στην Ένωση εδώ και μέρες έχουν ασχοληθεί με τον αντι-Κετσπάγια, καθώς ο Ντάνιελ Μαϊστόρεβιτς έψαχνε στο εξωτερικό, ενώ ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές και με Έλληνες προπονητές.

Το όνομα λοιπόν που «παίζει» πλέον πολύ δυνατά για την ΑΕΚ είναι αυτό του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ επίσης ακούγεται και αυτό του Λουτσέσκου. Φυσικά, στο μπλοκάκι υπάρχουν και προπονητές από το εξωτερικό, όπως για παράδειγμα ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Ζοσέ Μουρίνιο, Ζοσέ Μοράις. Ήταν μαζί στην Πόρτο από το 2003 και στην πορεία των ετών συνεργάστηκαν στην Ίντερ (2009-10), στη Ρεάλ Μαρίτης (2010-13) και στην Τσέλσι (2013-14). Από την περασμένη σεζόν είχε αναλάβει την Αντάλιασπορ, κάνοντας καλή πορεία μαζί της στο προηγούμενο πρωτάθλημα, όμως το κακό ξεκίνημα έφερε το διαζύγιο στις αρχές του μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Τραγικό για Τιμούρ, Έλληνας στον πάγκο της ΑΕΚ"!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags