Facebook Pixel Θαύμα! Τι έγινε στα Σπάτα μόλις έφυγε ο Τιμούρ;
| 2016-10-19 20:00:00

Θαύμα! Τι έγινε στα Σπάτα μόλις έφυγε ο Τιμούρ;

Θαύμα! Τι έγινε στα Σπάτα μόλις έφυγε ο Τιμούρ;

Μεγάλη έκπληξη στην πρώτη προπόνηση τού Ζοσέ Μοράις στην «Ένωση»! Όταν το πληροφορηθεί, βέβαια, ο Κετσπάγια, δεν αποκλείεται και πάλι να πετάξει μπηχτές...

Τυχερός αποδείχθηκε ο Ζοσέ Μοράις, καθώς στην πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα, είδε τον Αντρέ Σιμόες (μετά από πολύ καιρό) να συμμετέχει κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα, χωρίς καμία ενόχληση!!!

Ο Πορτογάλος άσος τον τελευταίο καιρό δν συμμετείχε σε φουλ ρυθμούς, καθώς ταλαιπωρούνταν από πρόβλημα τραυματισμού. Ωστόσο, σήμερα έβγαλε όλο το πρόγραμμα, χωρίς να παραπονεθεί και χωρίς να αποχωρήσει, εξέλιξη που σημαίνει ότι μάλλον θα είναι έτοιμος και για το ματς με τον Πανιώνιο.

Υπενθυμίζεται πως για το ερχόμενο ματς στο ΟΑΚΑ δεν υπολογίζονται οι Χριστοδουλόπουλος και Γκάλο που αποβλήθηκαν, αλλά και οι τραυματίες Λέσκοτ και Βάργκας.

Στη σημερινή προπόνηση παρών ήταν και ο νέος γυμναστής και συνεργάτης του Πορτογάλου τεχνικού, Ζοάο Κούνια, ενώ κατά τη διάρκειά της έφθασαν και δύο ακόμη συνεργάτες του, οι οποίοι θα ανακοινωθούν αύριο μόλις συμφωνήσουν με την ομάδα.

Πριν την προπόνηση, ο τεχνικός διευθυντής Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς παρουσίασε τον Ζοσέ Μοράις στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags