Facebook Pixel Eίπε «όχι» ο Κετσπάγια στην Ανόρθωση
| 2016-10-20 17:08:00

Eίπε «όχι» ο Κετσπάγια στην Ανόρθωση

Eίπε «όχι» ο Κετσπάγια στην Ανόρθωση

Με ανακοίνωση τoυ ο κυπριακός σύλλογος ενημέρωσε για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Τιμούρ Κετσπάγια, σε μια προσπάθεια να πειστεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Γεωργιανός πρώην τεχνικός της ΑΕΚ ευχαρίστησε θερμά την Ανόρθωση για την προσέγγιση και την πρόταση, ωστόσο τόνισε πως ψυχολογικά δεν αισθάνεται έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία οποιασδήποτε ομάδας...

Αναλυτικά:

«Πραγματοποιήθηκε πολύωρη συνάντηση, σε εξαιρετικό και φιλικό κλίμα, αντιπροσωπείας της Ανόρθωσης με τον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια, σε μια προσπάθεια να πειστεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης ενώ του επιδόθηκε και γραπτώς το ενδιαφέρον μας.

Ο Τιμούρ ευχαρίστησε θερμά την Ανόρθωση για την προσέγγιση και την πρόταση, ωστόσο παρακάλεσε να σεβαστούμε το γεγονός ότι ούτε αγωνιστικά, ούτε ψυχολογικά αισθάνεται έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία οποιασδήποτε ομάδας. Επιπλέον, ούτε αν του δοθεί κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα θα είναι σε θέση να αναλάβει.

Πιστεύει δε ότι ενδεχόμενη επιστροφή τώρα, θα ζημιώσει τόσο τον ίδιο, όσο και την ομάδα. Η Ανόρθωση από την πλευρά της ευχαρίστησε τον Τιμούρ για την συζήτηση και στρέφει πλέον την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις προπονητών, αφού έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια στη συγκεκριμένη περίπτωση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags