Facebook Pixel Με Αρετόπουλο …φουλάρει για «διπλό» ο ΠΑΟΚ!
| 2016-10-20 18:27:00

Με Αρετόπουλο …φουλάρει για «διπλό» ο ΠΑΟΚ!

Με Αρετόπουλο …φουλάρει για «διπλό» ο ΠΑΟΚ!

Μπορεί στον Δικέφαλο να «βράζουν» με τον ορισμό του διαιτητή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο πλέον έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν τη νίκη. Διαβάστε γιατί!

Από πολύ νωρίς ξεκίνησε το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, καθώς μόλις έγινε γνωστός ο ορισμός του Αρετόπουλου στο παιχνίδι της Κυριακής, ξεκίνησαν οι… φωνές από τον Δικέφαλο.

Οι Θεσσαλονικείς θεωρούν πρόκληση την συγκεκριμένη απόφαση και «χρεώνουν» ξεκάθαρα τον Αρετόπουλο στο σύστημα της ΕΠΟ, για το οποίο ο Κυριάκος Κυριάκος δήλωσε πριν από λίγο ότι είναι ικανό να προκαλέσει την διακοπή του φετινού πρωταθλήματος!

Στον ΠΑΟΚ όμως, θα πρέπει να δουν και από… άλλο οπτική γωνία τον ορισμό Αρετόπουλου, καθώς είναι ο διαιτητής με τον οποίο πήραν το τελευταίο τους «διπλό» στο Φάληρο, με τα γκολ των Αθανασιάδη – Περέιρα και στον πάγκο τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε πως και τότε ο Δικέφαλος είχε «γκρινιάζει» για τον Αρετόπουλο, καθώς πριν την σέντρα είχε πέσει μία κροτίδα κοντά στον Παναγιώτη Γλύκο, με τον Ζήση Βρύζα να καλεί άμεσα την ομάδα να φύγει για τα αποδυτήρια!

Τελικά, οι "ασπρόμαυροι" επέστρεψαν στο γήπεδο, έκαναν ένα πολύ καλό ματς και έφυγαν με το «διπλό» με μία γκολάρα του Περέιρα, η οποία υποχρέωσε χιλιάδες οπαδούς τους να τους περιμένουν στο αεροδρόμιο για υποδοχή… πρωταθλητών.


***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαιτητής βάζει βόμβα: "Δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags