Facebook Pixel Και ο Λεμονής «τσεκάρει» τους επενδυτές
| 2011-06-24 22:01:00

Και ο Λεμονής «τσεκάρει» τους επενδυτές

Και ο Λεμονής «τσεκάρει» τους επενδυτές

Η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη Πανιωνίου που θα συνεχιστεί την Δευτέρα, ενδέχεται να γίνει με την παρουσία και του προπονητή, Τάκη Λεμονή.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ελληνας τεχνικός, στην συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον πρόεδρο Γεράσιμο Βεντούρη στο "Απήλιον", συζήτησαν και αυτό το ενδεχόμενο.

Οι δύο άνδρες επιθεώρησαν τους χώρους στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και ο Γεράσιμος Βεντούρης είχε την δυνατότητα να ακούσει από τον Αθηναίο τεχνικό τις απαιτήσεις του προκειμένου να γίνουν κάποια έργα βελτίωσης και να μπορέσει το προπονητικό κέντρο να είναι αυτό που πρέπει για τις απαιτήσεις της ομάδας την νέα χρονιά.

Παράλληλα υπάρχει έντονη φημολογία που θέλει τον Τάκη Λεμονή να παραμένει στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου ακόμα κι αν δεν υπάρξει καμία θετική εξέλιξη στο θέμα με τους Κύπριους επενδυτές. Μάλιστα σε αυτό το ενδεχόμενο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα να υπάρξει και επέκταση συμβολαίου του με αυξημένες αρμοδιότητες και στις μικρές ομάδες του συλλόγου.

Οσον αφορά στο θέμα των υποψήφιων επενδυτών, ο Γεράσιμος Βεντούρης θα έχει την Παρασκευή το βράδυ συνάντηση με τον εκπρόσωπό τους, τον Γιώργο Παπαλόη, όπου και θα συζητήσουν εκ νέου το θέμα. Οι πιθανότητες να προχωρήσει είναι εκ νέου μοιρασμένες.

Τέλος ο Πανιώνιος κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Αυστρία, θα αντιμετωπίσει στις 23 Ιουλίου την Αουγκσμπουργκ σε φιλικό παιχνίδι.

Πηγή: Novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags