Facebook Pixel "Φαρμάκι" από πρώην παίκτη της Βέροιας για Ελλάδα και... Ολυμπιακό
| 2016-10-21 12:12:00

"Φαρμάκι" από πρώην παίκτη της Βέροιας για Ελλάδα και... Ολυμπιακό

"Φαρμάκι" από πρώην παίκτη της Βέροιας για Ελλάδα και... Ολυμπιακό

"Είναι προφανές ποια ομάδα παίρνει και θα παίρνει το πρωτάθλημα", είπε ο γνωστός ποδοσφαιριστής που δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας...

Να ξεχάσει την περασμένη σεζόν και το πέρασμα του από τη Βέροια, θέλει ο Ράντοσλαφ Μαγιέφσκι, αφού ο 29χρονος Πολωνός δεν πέρασε και τις καλύτερες μέρες της ζωής του στη «βασίλισσα του Βορρά».

Ο παίκτης της Λεχ Πόζναν, μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport» και έκανε αποκαλύψεις για τα οικονομικά και όχι μόνο δεδομένα που συνάντησε στο ελληνικό πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι είναι δεδομένο κάθε χρόνο ποιος παίρνει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαγιέφσκι στη «Live Sport»

Για το τι έφταιξε την περσινή σεζόν στην Βέροια: «Ήμασταν άτυχοι σε ορισμένα παιχνίδια, όπου παίξαμε καλά, αλλά δεν πήραμε βαθμούς. Στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα. Τουλάχιστον σωθήκαμε. Θεωρώ ότι αυτά που έφυαιξαν ήταν τα οικονομικά θέματα που προέκυψαν. Επίσης, ήμασταν εντελώς ανοργάνωτοι ως ομάδα. Η Βέροια έχει τεράστιες διαφορές σε όλα τα επίπεδα με τις μεγάλες ομάδες».

Για το πόσο τους επηρέασε η ενασχόληση Καρυπίδη με τον Άρη: «Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν σωστό αυτό που έκανε, δηλαδή να έχει δύο ομάδες ταυτόχρονα, ασχέτως αν επιτρεπόταν από το νόμο. Μας είχε καθυστερήσει πολλούς μήνες τις πληρωμές. Δεν είχαμε λεφτά ούτε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας. Μας δημιουργούσε πρόβλημα».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι προφανές ποια ομάδα παίρνει και θα παίρνει το πρωτάθλημα στην χώρα σας. Τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων δεν βοηθούν ποδοσφαιριστές για αυτό το πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν είναι και δεν θα γίνει ανταγωνιστικό. Ουσιαστικά υπάρχουν μόνο τέσσερις ομάδες που πληρώνουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags