25/06/11 - 02:04

Αποθέωση του dj Σισέ με καπνογόνα και… γαλλικά σε Λάτσιο!

«Πανικός» έγινε στο πάρτι του Τζιμπρίλ Σισέ στην Χαλκίδα, όπου βρέθηκαν πάρα πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού. Οι οπαδοί των «πρασίνων» του ζήτησαν για ακόμα μία φορά να μείνει στην ομάδα, ενώ αποδοκίμασαν και την Λάτσιο, στην οποία ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του.  

Αποθέωση του dj Σισέ με καπνογόνα και… γαλλικά σε Λάτσιο!
58.481views 0shares

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι του Γάλλου είχε μουσική, κόλπα στα… decksκαι αποθέωση.  Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε στο μαγαζί περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ενώ ξεκίνησε να παίζει μουσική είκοσι λεπτά πριν από τις 02.00.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Σισέ τόσο κατά την άφιξη όσο και όταν ανέβηκε στα decks, ενώ άναψαν και πολλά καπνογόνα. Επίσης, κάποιοι του ζήτησαν να παραμείνει στην Ελλάδα και στο «τριφύλλι», ενώ υπήρξαν και συνθήματα εναντίον της Λάτσιο.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε οι οπαδοί των «πρασίνων» που ταξίδεψαν από την Αθήνα είχαν και μία τούρτα για τον Σισέ,  η οποία έγραφε στα γαλλικά πως «Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας», ενώ ο Γάλλος άσος πήρε και αναμνηστικές πλακέτες από μέλη συνδέσμων που έδωσαν το παρόν στο club!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ