Facebook Pixel Νικολογιάννης: O... στρατηγός άνεμος, το... μοναστήρι και η υποχρέωση στην Βέροια!
| 2016-10-24 10:16:00

Νικολογιάννης: O... στρατηγός άνεμος, το... μοναστήρι και η υποχρέωση στην Βέροια!

Νικολογιάννης: O... στρατηγός άνεμος, το... μοναστήρι και η υποχρέωση στην Βέροια!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για όσα είδε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και τις τέσσερις διακοπές, που έγιναν μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι

Το 2007 ο τότε Υπουργός Δημοσίας Τάξης Βύρων Πολύδωρας είχε πει την περίφημη φράση, ότι ο στρατηγός άνεμος φταίει , που καιγόταν όλη η Ελλάδα. Εγραψε ιστορία εκείνη η φράση και χθες 9 χρόνια μετά ο ……στρατηγός άνεμος επέστρεψε. Αυτός έφταιγε για τον καπνό στο Καραισκάκη, που οδήγησε τον Αρετόπουλο να διακόψει τέσσερις φορές το παιχνίδι. Ο άνεμος έφταιγε και όχι φυσικά αυτοί που άναψαν τα καπνογόνα και έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ο στρατηγός άνεμος έφταιγε και για το πανό , κατά του Κοντονή.

Πέρυσι ένας άλλος διαιτητής ο Δημητρόπουλος στο παιχνίδι Λεβαδειακού-Παναθηναϊκού διέκοψε το ματς για μισή ώρα, για να κατέβει το πανό, χθες ο Αρετόπουλος το διέκοψε για ένα λεπτό. Σύμφωνα με τον Ολυμπιακό , λοιπόν, ο στρατηγός άνεμος έφταιγε χθες και καμία διακοπή δεν έγινε. Το γεγονός, ότι διεκόπη το παιχνίδι τέσσερις φορές και μάλιστα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, διεκόπη για 9 λεπτά , για αυτό και οι καθυστερήσεις ήταν πάνω από 9 λεπτά στο τέλος, αυτό το είδαμε όλοι εκτός από τον επίσημο Ολυμπιακό και κάποια λίγα…..πρόβατα που τους λένε, την ώρα που έχει λιακάδα, ότι βρέχει και αυτοί το πιστεύουν και το αναπαράγουν.

Επίσης χθες το Καραισκάκη ήταν …μοναστήρι σύμφωνα με παλαιότερη δήλωση του γραφικού της ομάδας του Πειραιά. Αν είχε διακοπεί το παιχνίδι τέσσερις φορές λόγω καπνογόνων και της μη ορατότητας και αποπνικτικής ατμόσφαιρας σε γήπεδο με φιλοξενούμενο τον Ολυμπιακό ο γραφικός του Πειραιά θα μας έλεγε, ότι «παίξαμε σε ζούγκλα». Χθες, όμως, για αυτόν και τον επίσημο Ολυμπιακό το Καραισκάκη ήταν …μοναστήρι και ο μόνος που έφταιγε ήταν ο στρατηγός άνεμος. Στην προπαγάνδα είστε ..πρώτοι , αλλά ευτυχώς ξυπνάνε όλο και περισσότεροι. Οσον αφορά τις αποφάσεις των διαιτητών, το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού ήταν οφ-σάιντ, ενώ υπάρχει και μία κόκκινη μαρς στον Μποτία, που δεν δόθηκε ποτέ. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ολυμπιακός σπρώχτηκε για να κερδίσει. Καμία έκπληξη , όσοι πίστεψαν, ότι το πρωτάθλημα καθάρισε να τα βλέπουν αυτά ….

Αγωνιστικά αυτός ο Κάμπος του ΠΑΟΚ, έχασε γκολ, που δεν χάνεται , γενικά ο ΠΑΟΚ μέχρι το 60 ήταν καλύτερος και έχασε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά από το 60 και μετά άρχισε να ...σβήνει και φαινόταν, ότι προς το τέλος μπορεί να έτρωγε το γκολ, όπως και έγινε και έχασε ένα ματς, που βάση εικόνας αγώνα τουλάχιστον δεν έπρεπε να χάσει, για να μην πω ότι άξιζε να κερδίσει.

Πάμε για λίγο στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Βέροια. Περιττό να πω, ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη δεν είναι ανεχτό . H νίκη είναι υποχρέωση. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αν η ομάδα δεν κάνει το διπλό. Ηδη έγινε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα με την Ξάνθη , δεύτερο συνεχόμενο απαγορεύεται. Και φυσικά δεν είναι καμία δικαιολογία οι απουσίες βασικών παικτών. Το φετινό ρόστερ έχει πολλούς καλούς παίκτες και τώρα πρέπει να φανεί. Αρα πας κερδίζεις την Βέροια σήμερα και παραμένεις σε απόσταση βολής από την κορυφή.

*Ο Ιβιτς κατήγγειλε επίθεση στα αποδυτήρια από ανθρώπους του Ολυμπιακού. Βλάνταν δεν τα λες καλά τα πράγματα. Είπαμε ότι το Καραϊσκάκη είναι …..μοναστήρι.

*Οποιαδήποτε άλλη ποινή από την τιμωρία έδρας του Ολυμπιακού θα αποτελεί σκάνδαλο. Αλλά είμαστε συνηθισμένοι από τέτοιου είδους σκάνδαλα 20 χρόνια τώρα….

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags