Facebook Pixel Το νέο CD του "Big Mac"
| 2011-06-25 11:01:00

Το νέο CD του "Big Mac"

Το νέο CD του "Big Mac"

Ο "Μπερντές" σχολιάζει την εμπλοκή του Μάκη Ψωμιάδη στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια.

Ο Μάκαρος ή αλλιώς «Big Mac» καταζητείται ακόμα από την αστυνομία για την γνωστή πλέον υπόθεση των στημένων αγώνων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και εδώ έρχεται ο Μπερντές για να ρίξει άπλετο φως, όπως λέει και ο Γιώργος ο πρωθυπουργός στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Τα λαγωνικά του Μπερντέ έκαναν φύλλο και φτερό κάθε γωνιά της Ελλάδας και ανακάλυψαν που κρύβεται ο Μάκης Ψωμιάδης. Το ακριβές μέρος δεν μπορούμε να σας το πούμε, αλλά μπορούμε να αποκαλύψουμε πως ο μεγαλομέτοχος της Καβάλας βρίσκεται σε ένα στούντιο ηχογράφησης διότι έχει μεγάλο… καημό!

Μετά τη σύλληψη του γιου του, Σταύρου, ο πόνος είναι δυσβάσταχτος και αποφάσισε να του συμπαρασταθεί ηχογραφώντας ένα CD με τραγούδια του Σταμάτη Κόκοτα και με τον τίτλο «Γιε μου»! Μετά την ολοκλήρωση της ηχογράφησης ο «Big Mac» αναμένεται να παραδοθεί στην αστυνομία.

Ο Μπερντές από αυτή εδώ τη στήλη σας παρουσιάζει το εξώφυλλο του CD του Μάκη Ψωμιάδη το οποίο είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα γίνει πολύ μεγάλη επιτυχία. Κάντε κλικ στο photogallery για μεγαλύτερο μέγεθος.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags