Facebook Pixel "Αέρας" ο Άρης με Μιλούνοβιτς, διπλό ο Αγρ.Αστέρας
| 2016-10-25 17:00:00

"Αέρας" ο Άρης με Μιλούνοβιτς, διπλό ο Αγρ.Αστέρας

"Αέρας" ο Άρης με Μιλούνοβιτς, διπλό ο Αγρ.Αστέρας

Με τον Μιλούνοβιτς να σκοράρει δις και να δίνει και ασίστ, ο Άρης πέρασε με 0-3 από την έδρα του Αιγινιακού στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Κυπέλλου. Νίκη 1-2 του Αγροτικού Αστέρα στη Λέσβο επί της Καλλονής

Οι «κίτρινοι» μπήκαν δυνατά, πίεσαν και ήταν κινητικοί, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Σε μία από αυτές, ο Καπνίδης στο 19' εκμεταλλεύτηκε την πολύ ωραία πάσα του Μιλούνοβιτς και με πλασέ νίκησε τον Τόλιο για να γράψει το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, η εικόνα του αγώνα άλλαξε, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία και να πιέζουν αρκετά. Οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη, έβγαλαν φάσεις, πίεσαν αρκετά και αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι, θα μπορούσαν να έχουν πετύχει τουλάχιστον το γκολ της ισοφάρισης.

Κόντρα στην ροή, όμως, ο Μιλούνοβιτς φρόντισε να... τιμωρήσει τον Αιγινιακό για την αστοχία του και να κλειδώσει την νίκη για την ομάδα του. Ήταν το 71ο λεπτό, όταν ο Μπαργκάν είδε την κίνηση, έβγαλε ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Σέρβος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Το δεύτερο γκολ του Άρη, έκανε... πιο εύκολα τα πράγματα, βάζοντας τέλος σε κάθε ελπίδα των γηπεδούχων για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, ο Μιλούνοβιτς δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα, καθώς στο 84' με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έδωσε ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στην νίκη των «κιτρίνων», διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Ζγκούρη, Γκατζολάρι, Παπουτσογιαννόπουλος, Ζούρκος, Πασαλίδης, Γκούρτσας, Φασίδης, Πατράλης.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας, Ανάκογλου, Τάτος, Ντούνης, Μιλούνοβιτς και Καπνίδης 

Καλλονή-Αγροτικός Αστέρας 1-2

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, ήταν αυτή η οποία κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 19΄με πλασέ του Φράγκου.

Έπειτα από το γρήγορο αυτό γκολ, οι νησιώτες πατούσαν καλύτερα στο παιχνίδι από τους «σταχυοφόρους» και στο 28΄ έφτασαν κοντά στο να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, το σου τόμως που επιχείρησε ο Παραϊμπα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τέρματος του Γιακουμή, με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 54΄ η ομάδα του Νίκου Νεντίδη, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, χάρη σε σουτ του Τεγούση. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Αστέρας, ήταν αυτός ο οποίος είχε τον έλεγχο του αγώνα και σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο 1-2.

Αρχικά στο 78΄ με το σουτ του Τάι, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μανιάτης, και εν συνεχεία στο 81΄ με την εκτέλεση φάουλ του Τεγούση να σταματά στο δοκάρι της εστίας του. Ότι δεν κατάφεραν στις δύο αυτές φάσεις οι Θεσσαλονικείς, το πέτυχαν στο 86΄ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Τεγούση, διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιώργος Βαζάκας): Μανιάτης, Ρεπετσάς, Αποστόλου, Ζουλιώτης, Ντάλλας, Παραΐμπα, Γιώργου (74’ Σάββα), Ποζατζίδης, Κέρι (82’ Λαμπράκης), Μπουρντουζάν (26’ Σοφιάνης), Φράγκος

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Κυριακίδης (63’ Κουκόλης), Βαφέας, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Χατζής (83’ Γκέσιος), Φιλίπ, Πάτο, Πάλλας (51’ Τάι), Τριανταφυλλάκος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags