Facebook Pixel Σώπα! Διαβάσατε δήλωση που έκανε ο Ζαρντίμ για Ολυμπιακό και Μανωλά;
| 2016-10-27 14:50:00

Σώπα! Διαβάσατε δήλωση που έκανε ο Ζαρντίμ για Ολυμπιακό και Μανωλά;

Σώπα! Διαβάσατε δήλωση που έκανε ο Ζαρντίμ για Ολυμπιακό και Μανωλά;

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε για το πέρασμά του από τους Ερυθρόλευκους και την δουλειά που έκανε στο Φάληρο με τον Κώστα Μανωλά.

Ο Πορτογάλος κόουτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA για την καριέρα του και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και την ασχολία του με τους Έλληνες παίκτες και ειδικότερα με τον Κώστα Μανωλά.

«Η καριέρα μου όσον αφορά την αλλαγή ομάδων, είχε να κάνει με το γεγονός ότι θέλω να δουλεύω πάντα σε υψηλότερο επίπεδο. Πάντα όταν αλλάζω ομάδα η φιλοδοξία μου είναι να δουλεύω σε διαφορετική κατηγορία. Όταν έφυγα από την Καμάτσα και πήγα στην Τσάβες, ανέβηκα ένα επίπεδο. Μετά όταν έφυγα από την Τσάβες για την Μπέιρα Μαρ άλλαξα κατηγορία, φτάνοντας τελικά στην πρώτη. Μετά, όταν έφυγα από την Μπράγκα, προκριθήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και πήγα στον Ολυμπιακό. Εκεί έκανα το ντεμπούτο μου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παίξαμε στους ομίλους, κάτι που ήταν μία νέα εμπειρία για μένα, αλλά άκρως θετική. Τότε βρέθηκα αντίπαλος με την Άρσεναλ για πρώτη φορά και αυτή ήταν για μένα μία πολύ σημαντική εμπειρία», είπε αρχικά ο Ζαρντίμ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιθυμία του να αναδεικνύει νέους παίκτες κάνοντας αναφορά στον Κώστα Μανωλά.

«Σε κάθε ομάδα που έχω δουλέψει προσπάθησα να βοηθήσω τους νέους. Η δουλειά μου σε Σπόρτινγκ και Μονακό έχει προβληθεί αρκετά, το ίδιο και στον Ολυμπιακό. Όταν πήγα εκεί, είχα ασχοληθεί πολύ με Έλληνες και νεαρούς παίκτες. Ο Κώστας Μανωλάς που είναι πλέον στη Ρόμα, είναι προϊόν των προσπαθειών μας», κατέληξε ο Πορτογάλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags