Facebook Pixel Βούιξε η Πορτογαλία: Να τι συμβαίνει με Πασιένσια!
| 2016-10-28 10:45:00

Βούιξε η Πορτογαλία: Να τι συμβαίνει με Πασιένσια!

Βούιξε η Πορτογαλία: Να τι συμβαίνει με Πασιένσια!

Η πληροφόρηση από την πατρίδα τού επιθετικού του Ολυμπιακού, που έχει κυριαρχήσει στα δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες ώρες!

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού αλλά και στους οπαδούς του συλλόγου, το ρεπορτάζ που θέλει τον Γκονσάλο Πασιένσια να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του.

Με την εφημερίδα "Goal" μάλιστα, να γράφει σήμερα ότι πρόσφατα είχε λιποθυμήσει σε προπόνηση του Ολυμπιακού, κάτι που κάνει περισσότερο ανησυχητική την κατάσταση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχει ένα θεματάκι με τον Πορτογάλο, το οποίο είναι κατά πάσα πιθανότητα κληρονομικό, καθώς αντίστοιχο πρόβλημα αντιμετώπιζε και ο πατέρας του.

Ο Πασιένσια απολαμβάνει ήδη τη φροντίδα του ιατρικού τιμ της Πόρτο, καθώς ανήκει στη συγκεκριμένη ομάδα και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν με το ζόρι στην Ελλάδα.

Με τις πληροφορίες που υπάρχουν από την πατρίδα του Πασιένσια, να αναφέρουν ότι οι εξετάσεις που έκανε ήταν "καθαρές"!

Υπάρχουν πηγές από την Ιβηρική που υποστηρίζουν ότι είναι πιθανό να μην υπάρχει καθόλου πρόβλημα στην καρδιά, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.

Εξέλιξη που χαροποίησε ιδιαίτερα και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, καθώς είχαν ανησυχήσει πολύ με το συγκεκριμένο θέμα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags