Facebook Pixel Αποκάλυψη Ραϊόλα για τη μεταγραφή Πογκμπά!
| 2016-10-28 20:32:00

Αποκάλυψη Ραϊόλα για τη μεταγραφή Πογκμπά!

Αποκάλυψη Ραϊόλα για τη μεταγραφή Πογκμπά!

Τι κρύβεται πίσω από τη μετακίνηση-ρεκόρ του Γάλλου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Ο Μίνο Ραϊόλα έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί καθώς αποκάλυψε –εμμέσως πλην σαφώς- ότι τα δικαιώματα του Πολ Πογκμπά δεν άνηκαν εξ’ ολοκλήρου στη Γιουβέντους.

Η κατοχή δικαιωμάτων των ποδοσφαιριστών είχε γίνει της μόδας τα τελευταία χρόνια, ωστόσο το 2014 η FIFAαπαγόρευσε τη συγκεκριμένη πρακτική. Παρ’ όλα αυτά, οι εταιρείες-κολοσσοί έχουν βρει νομικά «παραθυράκια» για να συνεχίσουν να βγάζουν κέρδος από την εικόνα των παικτών.

Έτσι, η παραδοχή του γνωστού ατζέντη στους "Financial Times" ότι δεν έβγαλε κέρδος από τη Γιουβέντους μετά τη μεταγραφή του Πογκμπά στη Γιουνάιτεντ αφού υπήρχαν και άλλοι που είχαν κέρδος από τη συγκεκριμένη πώληση, φανερώνει ότι κάτι περίεργο «έπαιζε» με τα δικαιώματα του πελάτη του όταν αγωνιζόταν στην Ιταλία!

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

"Δεν μπορώ να μιλήσω για τους όρους του συμβολαίου, αλλά κέρδος έχουν και άλλοι. Εγώ δεν πήρα τίποτα από την Γιουβέντους (για τον Πογκμπά). Πως να το πω για να μην τρέχω νομικά με την Γιούβε... ναι, ας πούμε πως ο παίκτης δεν άνηκε 100% στην Γιουβέντους".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags