Facebook Pixel Πρόεδρος Αντάλιασπορ: "Δώστε χρόνο στον Μοράις"
| 2016-10-29 09:29:00

Πρόεδρος Αντάλιασπορ: "Δώστε χρόνο στον Μοράις"

Πρόεδρος Αντάλιασπορ: "Δώστε χρόνο στον Μοράις"

Ο άνθρωπος που απέλυσε (!) τον Πορτογάλο τεχνικό από την ομάδα του, Αλί Σαφάκ Οζτούρκ, εξηγεί την κίνηση του και μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον νέο προπονητή της ΑΕΚ

Ο Ζοσέ Μοράις δεν μακροημέρευσε στην Αντάλιασπορ, ωστόσο ο άνθρωπος που αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας μαζί του, ο πρόεδρος Αλί Σαφάκ Οζτούρκ, μιλώντας στη Live Sport αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο νέο προπονητή της ΑΕΚ.

«Εκτιμώ πολύ τον Ζοσέ και όσα είδα στο διάστημα της συνεργασίας μας, έστω και για λόγους μήνες. Έχει μια εξαιρετική προσωπικότητα και εκπληκτικές γνώσεις γύρω από το ποδόσφαιρο. Άλλωστε έχει συνεργαστεί σε μεγάλα κλαμπ με τον Ζοσέ Μουρίνιο και έχει σημαντικές εμπειρίες», τόνισε.

Στο εύλογο ερώτημα γιατί τον απέλυσε, αφού έχει τόσο καλή άποψη για τον ίδιο, απάντησε: «Ήρθε στην Αντάλιασπορ πριν γίνω εγώ πρόεδρος. Υπήρχαν προβλήματα και ανισορροπία στην ομάδα για εξωαγωνιστικούς λόγους. Γι’ αυτό και αποχώρησε. Επίσης η ομάδα ήταν και άτυχη με κάποια αποτελέσματά της και έτσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο».

Όσο για το τι πιστεύει πως μπορεί ο Μοράις να πετύχει στην ΑΕΚ, ο Τούρκος πρόεδρος είπε: «Πιστεύω πως είναι μια καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ και τον ίδιο τον Ζοσέ. Με σωστές βάσεις μπορεί να πετύχει στην ΑΕΚ και έχει σίγουρα την ικανότητα ως προπονητής να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι πρέπει να του δοθεί χρόνος και να έχει την εμπιστοσύνη του κλαμπ για να μπορέσει να πετύχει».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags