Facebook Pixel ΕΚΤΑΚΤΟ!ΑΥΤΗ είναι η νέα ΕΠΟ!
| 2016-10-29 12:18:00

ΕΚΤΑΚΤΟ!ΑΥΤΗ είναι η νέα ΕΠΟ!

ΕΚΤΑΚΤΟ!ΑΥΤΗ είναι η νέα ΕΠΟ!

Διαβάστε ποιος είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας στην Επιτροπή Εξομάλυνσης και τα υπόλοιπα μέλη που την απαρτίζουν!

Πρόεδρος θα είναι ο νομικός και καθηγητής Δικαίου Γιάννης Δρόσος, αναπληρωτής ο Νικόλας Μπάντσης και μέλος ο Απόστολος Γέροντας.
Θα τους πλαισιώνουν ο Γιώργος Μπίκας που θα είναι υπεύθυνος διαιτησίας και πρόεδρος ΚΕΔ, ο Ζήσης Βρύζας ως υπεύθυνος εθνικών ομάδων και ο Αλέξης Δέδες ως εσωτερικός γραμματέας.

Ο Κύπριος επιτετραμμένος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, δήλωσε:

«Το ΔΣ της FIFA αποφάσισε να εγκαταστήσει προσωρινή διοικούσα στη FIFA για να εξομαλύνει την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να προετοιμάσει τις εκλογές. Οι εκλογές είναι ένα ιερό δικαίωμα. Η διοικούσα είναι αναγκαία για να ηρεμήσει μια κατάσταση. Είναι από τις προτεραιότητές μας το νομοθετικό πλαίσιο να αλλάξει κατά τρόπο που θα επιτρέπει την απρόσκοπτη λειτουργία της ΕΠΟ.

Η ευθύνη για την εύρεση και συγκρότηση της προσωρινής διοικούσας ανατέθηκε στον υποφαινόμενο, στον εκπρόσωπο της FIFA Πρίμο Κορβάρο και στον Άντζελο Ρηγόπουλο».

Μετά την αποκάλυψη των ονομάτων της επιτροπής ο κ. Κουτσοκούμνης τόνισε πως «… η Επιτροπή FIFA/UEFA διατηρεί το δικαίωμα να προσθέσει άτομα εφόσον απαιτηθεί. Κρίνουμε επί του παρόντος πως τα έξι αυτά άτομα είναι αρκετά. Θα υπάρχει συμμετοχή εξωτερικού συμβούλου, του κ. Ιάκωβου Φιλιππούση ως συμβούλου επικοινωνίας». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags