Facebook Pixel Δεν πίστευε στα αυτιά του ο Μπάγεβιτς με αυτά που του είπε ο Μοράις για τις μεταγραφές - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ
| 2016-10-29 13:00:00

Δεν πίστευε στα αυτιά του ο Μπάγεβιτς με αυτά που του είπε ο Μοράις για τις μεταγραφές - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Δεν πίστευε στα αυτιά του ο Μπάγεβιτς με αυτά που του είπε ο Μοράις για τις μεταγραφές - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Δεν μπορούσε να φανταστεί ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, ότι θα του έλεγε τέτοιο πράγμα ο νέος τεχνικός της ομάδας. Η ατάκα για Πέκχαρτ και ο Γενάρης που έρχεται.
 

Μπορεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να μην είχε συμμετοχή στην έλευση του Ζοσέ Μοράις στην ΑΕΚ, αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι έχουν κοπεί οι δίαυλοι επικοινωνίας και συνεργασίας. Γράφτηκαν πολλά (και ισχύουν) για τον εκνευρισμό του εκτελεστικού διευθυντή της Ένωσης γύρω από το θέμα προπονητή, την απομάκρυνση Κετσπάγια και τις επαφές με άτομο για το οποίο υπάρχει δυσαρέσκεια που πρότεινε τον πρώην συνεργάτη του Μουρίνιο στον Μελισσανίδη. Ο Σερβοέλληνας παράγοντας του Δικεφάλου δεν έχει τίποτα να χωρίσει με τον Πορτογάλο, τον οποίο φρόντισε να υποδεχτεί και να καλωσορίσει από τις πρώτες ημέρες στα Σπάτα, ενώ την περασμένη Δευτέρα είχε την πρώτη σύσκεψη μαζί του.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για πολλή ώρα γύρω από τη λειτουργία της ομάδας σε κάθε επίπεδο, κάτι που δεν διέρρευσε προς τα Μέσα, τουλάχιστον τα παραδοσιακά... κιτρινόμαυρα. Από το τετ α τετ τους πάντως ο σκύλος «αλίευσε» σπαρταριστές λεπτομέρειες. Βγάλαμε είδηση με λίγα λόγια.

Ο Μοράις δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με όσα έχει δει στην ΑΕΚ, ήτοι το προπονητικό κέντρο, την οργάνωση και τους ανθρώπους που «τρέχουν» ορισμένες υποθέσεις του συλλόγου, όπως ο Μαϊστόροβιτς και ο Ντε Μπαρτόλο. Ο Πορτογάλος επεσήμανε πως έχει βρει άριστες συνθήκες στην ομάδα. Όπως ήταν φυσικό η συζήτηση πήγε στα μεταγραφικά.

Τη συγκεκριμένη ενότητα όμως την άνοιξε ο ίδιος ο Μπάγεβιτς και όχι ο Μοράις, του οποίου οι ατάκες «κούφαναν» τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ. Δεν περίμενε με τίποτα ο προεξάρχων του ποδοσφαιρικού τμήματος να ακούσει τέτοια πράγματα από έναν νέο τεχνικό της Ένωσης. Βλέπετε οι προπονητές συνήθως ζητάνε να φέρουν τους παίκτες που θέλουν. Στην περίπτωση του Μοράις, πάραυτα, δεν απαιτήθηκε κάτι τέτοιο. «Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα. Παίκτες με αξία και πιστεύω πως με την δουλειά που θα κάνουμε, θα πετύχουμε πολλά», τόνισε ο Μοράις στον Μπάγεβιτς και τον αφησε στήλη άλατος, αφού περίμενε, ότι θα του ζητήσει μεταγραφές τον Γενάρη. «Δεν είμαι έτοιμος να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Θέλω να μάθω καλύτερα την ομάδα. Να διαπιστώσω κάποια πράγματα. Υπάρχει χρόνος. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε», ήταν η ατάκα του Μοράις για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Εκτός από αυτό, ο Μπάγεβιτς δεν περίμενε από τον Πορτογάλο να αποθεώσει τον Πέκχαρτ, για τον οποίου τη χρησιμοποίηση ο Κετσπάγια είχε φάει γκρίνια και κριτική. «Μα καλά έχετε στην ομάδα τον Πέκχαρτ και δεν παίζει; Αυτός στην Αγγλία έκανε σπουδαία πράγματα», φέρεται να του είπε ο Μοράις.

Τρελάθηκε ο... Ντούσκο μέσα όσα άκουσε από το στόμα του Μοράις, «φτιάχτηκε» και του τόνισε την εμπιστοσύνη που υπάρχει και από τη μεριά της διοίκησης στο υλικό της ομάδας. Ο Μπάγεβιτς το πήγε και λίγο παραπέρα. Ζήτησε από τον νέο προπονητή της ΑΕΚ να μην κολώσει να δώσει ευκαιρίες σε νέους παίκτες και να αναδείξει ταλέντα στην πρώτη ομάδα. «Θέλουμε να βγάλεις και νέους παίκτες. Μη φοβηθείς να δώσεις ευκαιρίες αν βλέπεις ότι κάποια παιδιά μπορούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:

Όταν ο Κολοβός έκανε τον Μελισσανίδη να μη θέλει τον Λυσάνδρου ούτε... ζωγραφιστό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags