Facebook Pixel Σκέφτονται πάλι Τσιρίλο!
| 2011-06-25 17:24:00

Σκέφτονται πάλι Τσιρίλο!

Σκέφτονται πάλι Τσιρίλο!

Λίγες ημέρες μετά το… ναυάγιο με τον Μπρούνο Τσιρίλο λόγω του οικονομικού, στον ΠΑΟΚ εξετάζουν και πάλι την περίπτωση του Ιταλού αμυντικού.
 

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό! Στο πλαίσιο των συζητήσεων που κάνουν οι "ασπρόμαυροι" για την κάλυψη της θέσης του κεντρικού αμυντικού, έπεσε και πάλι στο τραπέζι του Μπρούνο Τσιρίλο. Πριν καλά καλά περάσει μία εβδομάδα από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι ναυαγούν οι συζητήσεις με τον παίκτη, λόγω διαφοράς στο οικονομικό, το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Ο ΠΑΟΚ επανεξετάζει την πιθανότητα επανένταξης του Ιταλού κεντρικού αμυντικού στην ομάδα λαμβάνοντας υπόψη τα εξής δεδομένα:

* Ο παίκτης δεν έχει υπογράψει σε άλλο σύλλογο.

* Ο Ιταλός μάλλον έχει αντιληφθεί ότι είναι δύσκολο να βρει στην αγορά, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και λόγω οικονομικής κρίσης, το ποσό των 250.000 ευρώ που ζητεί, άρα είναι πιο εύκολο πλέον να γίνει διαπραγμάτευση πάνω στην πρόταση των 200.000 ευρώ συν μπόνους για νέο συμβόλαιο ενός έτους που κατέθεσαν οι "ασπρόμαυροι".

* Ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει ακόμη άλλον για τη θέση του στόπερ, παρότι πλησιάζει η ημέρα έναρξης της προετοιμασίας. Επίσης, οι "ασπρόμαυροι" έχουν αντιληφθεί ότι δεν είναι εύκολο να βρούνε γρήγορα στην αγορά παίκτη με τα χαρακτηριστικά που θέλουν, στην τιμή που επιθυμούν (γύρω στα 200.000 ευρώ).

* Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει καλά τον Τσιρίλο και ο παίκτης την ομάδα, οπότε δεν χρειάζεται καν να υπάρξει περίοδος προσαρμογής.

Ασφαλώς, η αναζήτηση για άλλον παίκτη συνεχίζεται και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο "Δικέφαλος" θα προχωρήσει σε εκ νέου συζήτηση με τον Τσιρίλο, όμως, αν τελικώς δεν προκύψει κάτι σύντομα κι ο Ιταλός από την πλευρά του δεν κλείσει σε άλλο σύλλογο, ενδέχεται να ξεκινήσει νέα προσπάθεια για "πάντρεμα".

Πηγή: Olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags