Facebook Pixel Έλληνας άσος του ΠΑΟΚ τρελάθηκε με την Θύρα 4 για την φωτοβολίδα - Δείτε τι έκανε προς την εξέδρα!
| 2016-10-31 00:35:00

Έλληνας άσος του ΠΑΟΚ τρελάθηκε με την Θύρα 4 για την φωτοβολίδα - Δείτε τι έκανε προς την εξέδρα!

Έλληνας άσος του ΠΑΟΚ τρελάθηκε με την Θύρα 4 για την φωτοβολίδα - Δείτε τι έκανε προς την εξέδρα!

Δεν μπορούσε να πιστέψει πως οπαδοί της ομάδας του έκαναν τέτοιο κακό. Ήταν ο μόνος από τους ποδοσφαιριστές που αντέδρασε αμέσως μόλις είδε τι συνέβη στο 78ο λεπτό.

Στο 78ο λεπτό του ντέρμπι της Τούμπας, υπήρξε διακοπή της αναμέτρησης, όταν κάποιος ανεγκέφαλος από την κερκίδα των οργανωμένων του ΠΑΟΚ, έριξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο φωτοβολίδα ευθείας βολής.

Ο Σιδηρόπουλος, που αντιλήφθηκε αμέσως τι συνέβη, διέκοψε το παιχνίδι και έφυγε προς τους επόπτες, ενώ οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές κοίταγαν γύρω τους, χωρίς να έχουν καταλάβει τι ακριβώς έχει γίνει.

Ένας εξ αυτών όμως, είχε δει καλά – καλά τι είχε συμβεί και για αυτό ήταν έξαλλος. Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Μαλεζάς μόλις είδε την φωτοβολίδα να φεύγει από την εξέδρα, τρελάθηκε και το έδειξε με τις αντιδράσεις του.

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, αμέσως γύρισε στην Θύρα 4 και με τα χέρια σηκωμένα άρχισε να φωνάζει, δείχνοντας την αγανάκτηση του, ενώ συνέχισε να διαμαρτύρεται προς τους οπαδούς της ομάδας του για πάνω από ένα λεπτό.

Δείτε τον!
 

 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιος Μάτος; Αυτός «καθάρισε» την ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags