Facebook Pixel Ποιος προπονητής ξεπέρασε τον Αλέφαντο; "Θα χαζέψετε με την Καλλιθέα"!
| 2016-10-31 14:42:00

Ποιος προπονητής ξεπέρασε τον Αλέφαντο; "Θα χαζέψετε με την Καλλιθέα"!

Ποιος προπονητής ξεπέρασε τον Αλέφαντο; "Θα χαζέψετε με την Καλλιθέα"!

Φοβερές δηλώσεις από Έλληνα προπονητή! Μην τις χάσετε!

Ο τεχνικός της Καλλιθέας, Τάκης Γκώνιας, έκανε ορισμένες απίστευτες δηλώσεις για τη νέα του ομάδα, λέγοντας ότι σε λίγο καιρό όλη η Ελλάδα θα ασχολείται με το ποδόσφαιρο που θα παίζει η Καλλιθέα!

Διαβάστε όσα δήλωσε:

«Το μόνο που ζητούσα ήταν να πάω με μια ομάδα προετοιμασία. Φέτος μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία με την Καλλιθέα.

Η ομάδα της Καλλιθέας κοστίζει όσο ο μισός Ρομάνο. Δεν έχουμε πάρει ούτε έναν παίκτη από τη Β' ή την Α' εθνική. Είναι όλοι από τη Γ' ή το Α' τοπικό και με αυτό το ρόστερ παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα», και μετά μεταξύ άλλων σχολίασε στη συνέχεια:

«Ο μεγαλύτερος απατεώνας στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα αλλά αυτό που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι η εξέλιξη της ομάδας κι η ομάδα εξελίζεται. Ήρθε η ομάδα εδώ στην Ριζούπολη και έδειξε τι θα ακολουθήσει.

Με αυτούς τους ποδοσφαιριστές αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ μεγάλα πράγματα. Θα σας πω μόνο ότι ο Δεληζήσης ήρθε και μου έδωσε συγχαρητήρια και μου είπε "κόουτς θα μπορούσε να είναι 0-5 το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι, δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα.

Είναι μαθηματικό βέβαιο ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Ενα ματς μπορεί να το κερδίσεις με πολλούς τρόπους. Αυτό που κάνουμε εμείς στην ομάδα μας είναι να βελτιώνουμε την επικοινωνία, να μάθομε όσο πιο γρήγορα τα σινιάλα που έχουμε για να έχουμε περισσότερες νίκες και να μην αφήνουμε την τύχη μας στην Παναγία ή στον Χριστό. Ορίζουμε μόνοι μας τη μοίρα μας.

Δεν ξέρω να κάνω επαγγελματικές νίκες. Εκπαιδεύω ομάδες που αξίζουν να κερδίσει. Αν δεν το αξίζει, ποτέ να μην κερδίσει.

Δε έχουμε ούτε μία θλάση. Ο μόνος υπεύθυνος για τους τραυματισμούς είμαι εγώ. Εγώ είμαι υπεύθυνος για τις εντάσεις και η ομάδα κάνει όλες τις προπονήσεις σε πλαστικό και μάλιστα σε 8Χ8, τώρα βρήκαμε κανονικές διαστάσεις. Και αυτοί οι παίκτες . Θα δείτε τι θα γίνει με την Καλλιθέα αυτή την χρονιά.

Όσο για τους δημοσιογράφους που δεν είναι εδώ θα σας πω εδώ τι γίνεται. Η κατάντια της προπονητικής είναι ο προπονητής να κάνει τον ρεπόρτερ του δημοσιογράφου.

Και επειδή το αποτέλεσμα δεν είναι καλό μπορεί να κρίνετε εσείς εμένα. Εγώ είμαι επαγγελματίας και θα κάνω καριέρα και όλη η Ελλάδα θα ασχολείται με το ποδόσφαιρο που θα παίζει η Καλλιθέα.

Γράψτε τα όπως τα λέω. Θα προσπαθήσω να αλλάξω το ποδόσφαιρο. Εύχομαι να εμπνεύσω κι άλλους προπονητές να παίξουν αυτό το στυλ, που είναι πολύ δύσκολο να εκπαιδευτεί, για να αλλάξει και η ποδοσφαιρική εικόνα της Ελλάδας».

Δείτε το βίντεο μετά το 4':

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags