Facebook Pixel «Ή παραιτείστε ή αποχωρούμε για να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο»
| 2011-06-25 21:43:00

«Ή παραιτείστε ή αποχωρούμε για να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο»

«Ή παραιτείστε ή αποχωρούμε για να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο»

Την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του Γιώργου Μποροβήλου από την Σούπερ Λιγκ ζητά η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της, ως αποτέλεσμα της εμπλοκής των ονομάτων τους στην υπόθεση με τους στημένους αγώνες.

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» σημειώνουν πως αν δεν αποχωρήσουν από την θέση του προέδρου και του αντιπροέδρου, τότε δεν θα συμμετάσχουν στο ΔΣ της Τρίτης.

Αναλυτικά:

«Χθες το απόγευμα γίναμε αποδέκτες πρόσκλησης για τακτικό συμβούλιο των μελών της Superleague την προσεχή Τρίτη 28/6 και προς έκπληξη μας, όχι για πρώτη φορά αλλά πιθανότατα για τελευταία αν δεν αλλάξουν οι αντιλήψεις και η αντιμετώπιση από το σύνολο του συνεταιρισμού, ενημερωθήκαμε ότι κεντρικά θέματα συζήτησης πέρα από τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου θα είναι η επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και οι βελτιώσεις γηπέδων και αγωνιστικών χώρων.

Προφανώς ο Πρόεδρος της Superleague "κωφεύει στις σειρήνες" του διασυρμού του ελληνικού ποδοσφαίρου και αγνοεί επιδεικτικά την κοινή γνώμη αφορίζοντας το λαϊκό αίσθημα. Η σημερινή κρίση αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να σπάσει τα δεσμά της διαφθοράς και της βίας. Όποιος δεν συμμετάσχει στην κοινή αυτή προσπάθεια εξυγίανσης και ανοικοδόμησης του χώρου είναι σίγουρο πως θα απολαμβάνει στο εξής τη μοναξιά του και θα κριθεί από το σύνολο της κοινωνίας μας τουλάχιστον ύποπτος, αν όχι συνεργός σε ένα έγκλημα κατ' εξακολούθησιν.

Κατόπιν τούτων, ζητούμε η Συνέλευση της Τρίτης να χαρακτηριστεί ως έκτακτη, να πραγματοποιηθεί παρουσία των εκπροσώπων των ΜΜΕ και να έχει ως μοναδικό θέμα συζήτησης τις πρόσφατες εξελίξεις. Σε αυτήν επιβάλλεται η δέσμευση όλων των μελών της Superleague πως θα συνδράμουν στο έργο των διωκτικών αρχών με σκοπό ο χώρος που υπηρετούμε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των υγιών φιλάθλων και να προσελκύσει νέους παράγοντες και επενδυτές με καθαρές θέσεις και αντιλήψεις.

Ζητάμε επίσης προς διευκόλυνση του σώματος τις παραιτήσεις του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της Superleague, αφού μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις με εμπλοκή των ονομάτων τους τίθεται θέμα ηθικής τάξεως. Διαβεβαιώνουμε άπαντες πως αν δεν υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους έως την Δευτέρα 27/6 και 24 ώρες πριν την έναρξη του συμβουλίου της Τρίτης θα αποχωρήσουμε από το διοικητικό συμβούλιο της Superleague, αφού δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμετέχουμε σε ένα "θέατρο σκιών", κοροϊδεύοντας τους Έλληνες φιλάθλους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags