Facebook Pixel Η ατάκα Μπέιλ για την ανανέωση του συμβολαίου του
| 2016-10-31 20:01:00

Η ατάκα Μπέιλ για την ανανέωση του συμβολαίου του

Η ατάκα Μπέιλ για την ανανέωση του συμβολαίου του

Ο Ουαλός είναι ενθουσιασμένος με την υπογραφή της νέας συμφωνίας του με τους Μαδριλένους και είπε κάτι που θα ενθουσιάσει τους φίλους της ομάδας.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποτελεί έναν από τους σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο Ουαλός έχει δεχθεί κατά καιρούς έντονη κριτική από τους φιλάθλους των «μερένχες», αλλά πλέον, μετά από τρεις σεζόν και δυο κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ, όλοι στη Μαδρίτη τον λατρεύουν.

Αυτός είναι ο λόγος που η διοίκηση της Ρεάλ τον επιβράβευσε για την προσφορά του ανανεώνοντας το ήδη πλουσιοπάροχό συμβόλαιό του μέχρι τα 2022.

Ο ίδιος ο Μπέιλ δήλωσε ενθουσιασμένος με τη συμφωνία εκφράζοντας την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στη Μαδρίτη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Νιώθω κάθε μέρα και πιο άνετα. Η οικογένειά μου έχει εγκατασταθεί εδώ και σκοπεύω να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου. Προφανώς και δεν γνωρίζω ακόμα πότε θα αποσυρθώ, αλλά προς το παρόν είμαι πάρα πολύ χαρούμενος εδώ για τα επόμενα έξι χρόνια», είπε ο Ουαλός.

Επίσης, ο 27χρονος παίκτης τόνισε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του δηλώνοντας το εξής: «Δεν γνωρίζω αν κάποιος σύλλογος ενδιαφέρεται για εμένα. Αν η Γιουνάιτεντ έχει δείξει ενδιαφέρον, εγώ δεν ξέρω κάτι για αυτό. Αυτό που αποτελεί προτεραιότητά μου είναι να παραμένω συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags