Facebook Pixel Eπιτέλους μπήκαν τα γκολ και κέρδισε και το σύστημα, που οργίασε σε Λεωφόρο και Περιστέρι!
| 2016-10-31 22:19:00

Eπιτέλους μπήκαν τα γκολ και κέρδισε και το σύστημα, που οργίασε σε Λεωφόρο και Περιστέρι!

Eπιτέλους μπήκαν τα γκολ και κέρδισε και το σύστημα, που οργίασε σε Λεωφόρο και Περιστέρι!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τα γκολ, που επιτέλους μπήκαν για τον Παναθηναϊκό, που κέρδισε Ηρακλή, Ευαγγέλου και Δόση και για το σύστημα, που απτόητο συνεχίζει να οργιάζει 

Aυτή την φορά τα γκολ μπήκαν , έστω και δύο αντί για έξι με βάση τις ευκαιρίες, αλλά μπήκαν και ο Παναθηναϊκός κέρδισε και πάει στο -4 να παίξει πολλές από τις πιθανότητες του για τη συνέχεια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα έπαιξε και πάλι εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και πάλι χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος.

Η λύση δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο από έναν παίκτη , που είναι πρότυπο επαγγελματία , αλλά κυρίως πρότυπο για τους συμπαίκτες του , για το πάθος και την ψυχή που αγωνίζεται. Ο Σεμπάστιαν Λέτο έβαλε γκολ σε μία φάση, που την ξεκίνησε ο ίδιος και την τελείωσε ο ίδιος( ο Μπέργκ καλύπτεται από το πόδι του αμυντικού του Ηρακλή , όπως φαίνεται και από την Nova και φυσικά όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο κάνουν την γνωστή προπαγάνδα, δείχνοντας φωτογραφίες πριν καν κάνει την πάσα ο Λέτο). Στη συνέχεια έβαλε και ένα ωραίο γκολ ο Εμποκού και η νίκη ήρθε με εύκολο τρόπο. Οι δύο σκόρερ , ο Βιγιαφάνιες και ο Γουακάσο ήταν αυτοί , που ξεχώρισαν. Από τον «Βίγια» ξεκίνησαν οι περισσότερες επιθέσεις της ομάδας, ενώ και ο Γουακάσο στο καλό πρώτο ημίχρονο είχε ασίστ για γκολ, που δεν μπήκαν. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο ο κόσμος το χάρηκε και αυτή την φορά ήρθε και το αποτέλεσμα. Αλλά αυτό που έγινε με τον Ηρακλή ήταν το αυτονόητο και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Πάντως στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε μόνο τον Ηρακλή , αλλά και τους Ευαγγέλου Δόση, που έκαναν τα πάντα για να πάει στο -6, η στο -7 ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της Κυριακής, αλλά δεν τα ….κατάφεραν. Ο Ευαγγέλου εκτός από το ότι στο πρώτο ημίχρονο , που ο Παναθηναϊκός πίεζε συνέχεια άφησε ατιμώρητο τον Μπαρτολίνι, που τράβαγε φανέλες και έπαιζε με τα χέρια , έδειξε και τρεις κίτρινες στον Παναθηναϊκό(στον Γουακάσο και τον Λέτο ήταν ανύπαρκτες) και στον Ηρακλή μόλις μία. Στο δεύτερο έδειξε την πρόθεσή του, όταν ο Ρούσος καθαρά με τα χέρια (σαν τερματοφύλακας) έδιωξε την μπάλα προ του Βιγιαφάνιες, αλλά το πέναλτι δεν το έδωσε και τελείως …συμπτωματικά δεν το είδε και ο βοηθός Καλφάκης. Ο άλλος βοηθός ο Δόσης στο πρώτο ημίχρονο στο 0-0 έχει κόψει τον Μπέργκ, που έφευγε μόνος με οφ-σάιντ αν και καλυπτόταν φανερά.

Την ίδια στιγμή στο Περιστέρι το Σάββατο ο Δελφάκης και η παρέα του έδωσαν με το έτσι θέλω τη νίκη στον Ολυμπιακό. Κανονικό γκολ του Λεταλέκ στο 0-0 ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ, αν και ο επιθετικός του Ατρομήτου καλυπτόταν ξεκάθαρα. Για το καθαρό πέναλτι στο χέρι του Ντα Κόστα μπορεί κάποιος να πει ότι η φάση ξεκίνησε με οφ-σάιντ, που δεν δόθηκε στον Ατρόμητο , αλλά σε κάθε περίπτωση ο Δελφάκης και εδώ έδειξε την πρόθεσή του. Να θυμίσω, ότι ο Ολυμπιακός την προηγούμενη εβδομάδα ισοφάρισε τον ΠΑΟΚ με γκολ –οφ-σάιντ, άρα έχει πάρει τέσσερις βαθμούς με διαιτητικές αποφάσεις . Η λέξη αηδία είναι μικρή, για να χαρακτηρίσει το συναίσθημα , όσων νοιώθουν την αδικία στο πετσί τους. Ο Ολυμπιακός μπάλα δεν παίζει, αλλά όταν έχεις Δελφάκη , Αρετόπουλο και τα άλλα παιδιά τι ανάγκη έχεις την μπάλα;

Εκτός από την αλλοίωση στο Περιστέρι έχει γίνει ήδη αλλοίωση και ενόψει ντέρμπι. Αγκωνιά του Ιντέγε σε αντίπαλο στο Περιστέρι ποτέ δεν πήρε κόκκινη και αν την έπαιρνε δεν θα έπαιζε με τον Παναθηναϊκό.

Και μέσα σε όλα αυτά δεν βάζω το γκολ του Λουντ, που ακυρώθηκε στο Αγρίνιο σαν οφ-σαιντ, αν και ο Μπέργκ καλυπτόταν ένα μέτρο, ούτε τα πέναλτι που δεν πήρε ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα στην Βέροια και με τον Ηρακλή στο κύπελλο στην Λεωφόρο. Κανένα από αυτά τα ματς δεν κέρδισε. Ετσι γίνονται οι διαφορές, έτσι έρχονται οι νίκες σε ομάδες που δεν τις αξίζουν και η γκρίνια περνάει στον αντίπαλο, που αξίζει, αλλά δεν κερδίζει .

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags